שאלה מציקה

e l a n i a

New member
שאלה מציקה ../images/Emo24.gif

היי לכולם... אני חדשה פה ויש לי שאלה שמעניינת אותי... נולדתי ב13 יום שישי. לפי מה שסיפרו לי ביום הזה כל הדברים המפחידים יוצאים וקורים. אז השאלה שלי היא האם יש קשר או השפעה מסוג כלשהי בין תאריך הלידה שלי לבין היום הספציפי הזה. כלאמר האם היום הזה משפיע על חיי באופן כלשהו ומה זה כלל אומר עלי בכלל? מודה לכל מי שיענה וינסה לעזור.

SickBar

New member
מקור "הקללה" של יום שישי ה 13

הכל התחיל לפני שנים רבות כאשר מלך צרפת, פיליפ, החליט שהוא רוצה את הכסף הרב שהיה בידי האבירים הטמפלרים וזאת בכדי להמשיך במלחמה נגד אנגליה. באוקטובר, יום שישי ה13 1307 הקיפו חייליו של המלך את טירתם של הטמפלרים והם חדרו פנימה. התירוץ היה פעולתם נוגדת הדת של האבירים, שמועות על אורגיות הומוסקסואליות, הערצת שטן וכדומה. האבירים נשבו ועונו למוות בצורות נוראיות, רבים מאוד נלכדו, חלק הצליחו להמלט ולהעביר את תורתם לעולם (תורתם יצרה השפיעה על מסדר הבונים החופשיים). מאז, הפך יום שישי ה 13 לשם נרדף ליום של הרס, ביש מזל ואימה. אין צורך לציין שהנצרות ניפחה את זה מעבר לכל פרופורציות ושהטלוויזיה הוסיפה לכך חן רב עד שהכל הפך לסלט גדול ומגעיל. יום שישי ה 13 הוא יום נפלא ומבורך, אין לך מה לחשוש. זיו

Rounin

New member
וואו

לא ידעתי את זה. אבל בשביל מה לענות את הטמפלרים ? הוא לא יכל לחפש ממון במקום אחד ? ואכן בורכנו בהרבה סרטי אימה ביום הזה !

undervision

New member
יום טוב לחבר'ה הרעים...

לגבי תאריך לידה.. אני מכיר כמה שנולדו בשישי 13.. ונגיד ככה החיים שלהם דיי מסכנים... אבל בלי קשר לזה, היום מועד לפורענות ויש אנשים/ישויות שאוהבות לעבוד ביום הזה. אני לא יודע עם זה תמיד ככה, אבל לפעמים זה ימים מצויינים לעבודה שחורה...

shining moon

New member
נ"ש מותר לי?../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif

בוא נגיד שכן
שלחתי לך מסר לפני המון זמן ועדיין לא החזרת לי תשובה.... אפשר לקבל מסר חזרה מתישהו?

AngelFromHell

New member
אחותי נולדה יום שישי ה13

והחיים שלה בסדר גמור ההשפעה היחידה שיש לזה היא אסטרולוגית נראה לי וזהו. יום שישי ה13 זה יום מצויין להפחיד את החברים שלך עד מוות כשהם יודעים שאתה מתעסק במאגיה :) שישי ה13 שעבר אני וחברה שלי עלינו לחדר וסגרנו אותו ולא עשינו כלום (אבל כמובן כולם חשבו שהטלנו עליהם כישוף שחור או משהו) וכמעט כל דבר שקרה אנחנו אמרנו אחת לשנייה (בקול שישמעו) וואי תראי זה עובד! איזה מוזר תראי בדיוק מה שרצינו..... חחחחח החברים שלי מה זה פחדו :)

The Warrior

New member
יום שישי ה-13

אחת ולתמיד נגמור עם הפחד מהמספר 13, וכל השדים והרוחות: "התרחקו!" המספר 13 = "אהבה" (1+5+2+5=13). אני לא מדבר על אהבה רדודה של להיות מאוהב, דבר שהוא יותר רגש אגואיסתי, לפעמים אפילו משהו שרוצה לכבול. מדובר על האהבה האינסופית, אשר שמחה באשר היא. לא צריכה דבר, ולכן מסוגלת רק להעניק, להקרין אור וישע. זה המספר 13. זו היא הסיבה מדוע שמו סכום אותיותיו של השם י-ה-ו-ה (שמו של אלהים) הוא 26. המספר 26 בנוי מ-13 כפול 2. הוא מסמל את האהבה התדירה בין אלהים (הבורא, היוצר) לבין האדם, או היצירה שהוא יצר. האהבה היא דו כיוונית. מהאדם/ הבריאה לאלהים (הבורא), וההפך. זהו סוד האלהים ה"אחד". המילה "אחד" (1+8+4) סכומה הוא גם 13, דבר המעיד על נוכחותו של אלהים בכל באהבתו . מעובדה זו, מעצמת אותה אהבה כולם מפחדים. אין דבר שעומד בפני אותה עצמה, וידוע שדבר שלא יודעים איך לחיות איתו, מפחדים ממנו. ההפך הוא הנכון! כל מי שמקושר למספר 13 יכול לחולל פלאות. מצד שני אין דבר שהוא ממש בחינם. אנו צריכים לדאוג גם שניהיה אנו מחוברים לאותה אהבה, ולא למשהו אחר. למספר 13 יש גם פן אחר. המילה "דאגה", סכומה גם הוא 13. נכון, אפשר לדאוג גם מתוך אהבה, אך רוב הדאגות נובעות מחוסר בטחון פנימי, והן הרסניות! אז ישנה כאן הבחירה: לחיות חיי דאגה ללא מנוח, או להתחבר לפן השני, לאהבה הכוללת. לא שחידשתי משהו... יום שישי מציין את העידן בו נברא האדם, והמספר 6 גם הוא מספרו של האדם. הצירוף של האדם עם עצמתו הפנימית + הכח האינסופי של האהבה מפחידים את רוב בני האדם, כי הם לא בנויים לתדרים האלו. עם כל זאת מי שיודע לנצל זאת - הרויח! בברכה,

Rounin

New member
אני סקפתי בדברים האלו

כי צאתי הרבה דברים לא רלוונטיים. ויש גם איזה מיליון וחצי מספרים (שמצאתי) שהם "קדושים" ועוד אתם מתפלאים על זה ???

כרמית.

New member
מקור יום שישי ה-13

ישנן מספר גרסאות באשר לאמונה התפלה של יום שישי ה-13 המקור העתיק ביותר הוא במיתולוגיה הנורדית. 12 אלים הוזמנו לולהאלה היכלו של האל אודין ואל הרמאות, מס' 13, הופיע בלי שהוזמן. גירסה נוספת: האמונה העממית שמכשפות מתאספות באספות של 13 הפחידה את המאמינים הנוצרים, שחששו מאותן מכשפות, לכן 13 הפך למספר חסר מזל. מקורו של יום שישי כיום חסר מזל הוא בנצרות. ישו נצלב ביום שישי. כידוע לישו היו 12 שליחים. יחד איתו, היו בסעודה האחרונה של ישו 13 איש. מקור אחר טוען שאדם וחווה גורשו מגן עדן ביום שישי ולכן זהו יום חסר מזל. הסיפור אודות האבירים הטמפלרים ויום השישי ה-13 הוא סיפור מאוחר, שהתרחש, אם התרחש, הרבה לאחר שהאמונה התפלה אודות יום שישי ה-13 השתרשה.

למעלה