שאלה מצחיקה

דודל

New member
מכיר כל אחד ואחד מהמשפטים [../images/Emo8.gif]

"הבייגלה הזה עושה אותי צמא!"

mto

New member
איפה חתולי הרעם ???

בושה וחרפה !!! אני דורש !

Chandler Rulz

New member
אני אוהב את כל סוגי המוזיקה!!

אז יש לי קצת יותר מידי פופ... אבל יש גם ניוונה ולינקין....

RozwareZ

New member
שירשור ענק

החזרתם אותי הרבה לסדרות האלה
בקשר לשירים אם אתם צריכים לי יש את פינוקיו חכה לי ערב חדש הפתיחה של אלפי הפתיחה של גשש בלש קריאת כיוון(סידרה ענקית חליתי על זה) פתיחה של פיצוחים חשבון פשוט זהו זה בלי סודות (ולטייל לי בעולם עם כדור פורח...) רחוב סומסום הפתיחה של שכנים שכנים הפתיחה של פינוקי הלב משפחת בובינוע רכבת ההפתעות פתיחה של היו היה נייברס
האיים האבודים קסים קסם סינג א סונג החיים (גם סידרה ענקית אלההה החיייים שבזכותם אנו קיימים) בסוד העינינים (ואיי מכניס אותי לכיתה א) נילס הולגרסון פרפר נחמד לילי (בלי סודות) מימי (בלי סודות) קשת וענן (חולה על זה גם) עד שהתעייפתי (בלי סודות) מה כדאי להיות (רגע עם דודלי) מה קורה אני קורא (בלי סודות) קשר משפחתי עשרים פלוס (ארכדי) עניין של זמן (גידי) יש לי עוד הרבה אם מישהו מעוניין

La NaNi

New member
יו ואיך קראו לילד הזה על

הכרית הגדולה? הוא היה בלונדיני ניראה לי... שיו שכחתי את השם!

SarooT

New member
פשושון

אוהב לישון על הכרית הענקית.. וזהו, לא זוכר ת´המשך. ועכשיו....................................... ברוך!!! [אין.. זה פשוט קורע אותי כל פעם מחדש]

pompii

New member
והחתולים הסמוראים!!!!

איזה חמודים הם! מישהו זוכר??
ואת בבי, הדמות החמודה עם המטריה!!!

Drorrrrrr

New member
תרגיש טוב פשושון ../images/Emo60.gif

פשושון אוהב לישון על הכרית הענקית לה לה לה לה לה לה לה מסביב תמיד הילולה נמצאים פה כל החברים מרקדים ומרקדים וקיסמוני תמיד מוכן להציל אותו בזמןןןןןן

La NaNi

New member
../images/Emo6.gifנכוןןןן שיו איך אהבתי אותו

כל הסדרות האלה מערוץ 1... איזה נוסטלגיהההה

מי זוכר את התוכנית מפעעם פשושון??

אני זוכר רק את המילים הראשונות של השיר.. פשושווון אוהב לישון על הכרית הענקייית... וואי גם הייתה סדרה מעולה!

למעלה