שאלה מפורטת

שאלה מפורטת

Cucuteni-Tripolye סקיתים Zarubintsy Sclavini Venedi איך מתמודדים. יש לי בנות דודות, הקטנה מביניהם חשה קירבה דמית אלי מאז שהיא תינוקת כך שאם לזרים היא היתה בוכה, כשהיתה רואה אותי היא כאילו ראתה את אמא שלה וחייכה. היא אהבה אותי, לכן אהבתי אותה. תמיד אהבה לראות אותי, עכשיו היא בת 8, אני משתף פעולה במשחקים שלה, רץ איתה ומשתדל לרצות אותה אצלהם (עם ההורים שלה). טבעי שאדם אוהב את מי שאוהב אותו יותר מאשר את הסנובית שאפילו לא אומרת שלום. הוריה וכל משפחתי יודעים שהייתי רוצה שתיוולד לי ילדה כמו הקטנה (בת 8). אני גם תמיד מוסיף, אם הגדולה נוכחת, שגם היא מקסימה וששניהן מקסימות ותמיד מקפיד לתת שווה בשווה. אבל, אח שלה הביא להן מכשיר גלקסי, הגדולה לא נתנה לקטנה שבכתה. אז כתבתי לקטנה בפייסבוק שאקנה מצלמה כדי שברגע שאחותה הגדולה תרצה לצלם היא תצטרך להתחלק שווה בשווה עם המכשיר הגלקסי ובכל דבר. הגדולה כנראה ראתה את זה. יש לה אחות גדולה, בת 12, והיא אהבה לייקים, ותמיד השתדלתי לעשות לה לייקים. היא הגדירה בני משפחה כאילו אחים שלה, וגם את החברות שלה כאחיות שלה. ביקשתי ממנה מאוד יפה "גם אני רוצה להיות מוגדר כאח שלך...", היא התעלמה, והרגשתי שאני עומד להעלב ממנה למרות שהיא רק בת 12 ושלושה חודשים. הקטע הוא שלא רק שהיא לא הגדירה אותי כאח שלה, אלא הגדירה סוף סוף את אח שלה כאח שלה וביחד גם אנשים אחרים כאחים שלה, ורק אותי לא. אני לא מבין מה יש לה. אני מביא להם (להורים שלה) משהו (שאני לא יכול לכתוב מה) שהוא עבורה, וכך חוסך להם לקנות אותו, ובסוף מה אני מקבל ?! במקום לקבל ממנה תודה, אני מקבל בוז. אני חושב שיותר לא אביא להם את המשהו הזה. נעלבתי ממני. הבעיה היא אחרת, והיא שאני חושב שהיא מקלקלת את אחות הקטנה שתמיד היתה מתייחסת אלי יפה, ותמיד רצתה יחס ממני. ואני מפחד שאחותה הגדולה תקלקל את האופי של הקטנה, והקטנה תהיה סנובית כמו הגדולה. האם בגיל 8 אופי מדהים מלידה (אופי שהיה כובש כל אדם ולא רק אותי) שיש לה ולכן היא מתייחסת כל כך יפה וחברותית וידידותית כל כך אליה, האם אופי מקסים מולד עלול לההרס עקב אחותה ? הרי היא נמצאת עם אחותה הגדולה שמלמדת אותה ולכן גם עלולה לקלקל אותה. יש הצדקה לחשש שלי ?

למעלה