שאלה מפורום שכן.....

מצב
הנושא נעול.

ro1ro1

New member
שאלה מפורום שכן.....

שאלה מפורום שכן.....
הי ..ובוקר טוב.. האמת שאני לא מפה...מקווה להגיע מתישהו גם לכאן . אני מחפשת המלצה למומחה US שעובד עם קופ"ח . ובנוסף שואלת אם מישהי מכירה \ממליצה על גד מלינגר ויודעת איך מגיעים אליו??? תודה מראש -:)) ויום יהלום ..

לא יודעת לענות

שאלה מפורום שכן.....
הי ..ובוקר טוב.. האמת שאני לא מפה...מקווה להגיע מתישהו גם לכאן . אני מחפשת המלצה למומחה US שעובד עם קופ"ח . ובנוסף שואלת אם מישהי מכירה \ממליצה על גד מלינגר ויודעת איך מגיעים אליו??? תודה מראש -:)) ויום יהלום ..
לא יודעת לענות
אבל בקשר למסר ששלחת, נתנו לי את הכדור על אף הבדיקות התקינות כי לדעתם זה אמור לשפר את הביוץ. בהצלחה

ro1ro1

New member
תודה ובהצלחה ../images/Emo8.gif

לא יודעת לענות
אבל בקשר למסר ששלחת, נתנו לי את הכדור על אף הבדיקות התקינות כי לדעתם זה אמור לשפר את הביוץ. בהצלחה
תודה ובהצלחה

ro1ro1

New member
ברחה לי המילה מכבי ../images/Emo3.gif

שאלה מפורום שכן.....
ברחה לי המילה מכבי

Endless Rain

New member
מלינגר

שאלה מפורום שכן.....
מלינגר
חברתי הטובה סתיו 3 ממליצה עליו בחום, ומן הסתם גם יודעת איך להגיע אליו. היא רק ילדה לפני 10 ימים אז אולי עדיין לא מאוד פעילה בפורום - אבל שווה לך לחפש אותה גם בפורום הריון לאחר טיפולים. בהצלחה.

ro1ro1

New member
תודה ,אני אחפש .

מלינגר
חברתי הטובה סתיו 3 ממליצה עליו בחום, ומן הסתם גם יודעת איך להגיע אליו. היא רק ילדה לפני 10 ימים אז אולי עדיין לא מאוד פעילה בפורום - אבל שווה לך לחפש אותה גם בפורום הריון לאחר טיפולים. בהצלחה.
תודה ,אני אחפש .

מלינגר מקבל במרפאת "קול מדיק"

מלינגר
מלינגר מקבל במרפאת "קול מדיק"
בבנין הצמוד לקניון הזהב בראשל"צ. את יכולה לעשות חיפוש בפורום הריון לאחר טיפולים. גם אני וגם סיגל המנהלת כתבנו עליו לא פעם. מומלץ!

מצב
הנושא נעול.
למעלה