שאלה מפגרת....סליחה

xflil

New member
שאלה מפגרת....סליחה

יש תוכנה למחשב שאם אני מחבר את האקוסטית שלי למחשב היא מדמה דיסטורשיין (בחינם בבקשה, או דמו וקראק אני כבר אמצא לבד, או שתהיו נורא נורא נחמדים ותתנו לי אתם חחח) תודה רבה רבה וסליחה על השאלה המפגרת הזאת מתן

mocko

New member
מתן , יש לך גם חשמלית ??

כי אקוסטית ודיסטורשן לא נועדו לחיות ביחד . מה שיפה באקוסטית זה הצליל הנקי .... אפשר לחבר אקוסטית לאפקטים שמיועדים לחשמלית , אבל "זה לא זה" . ולגבי התוכנות שמדמות דסטורשן , אם אתה מתעקש .... לא ממש שולט בזה , אבל נדמה לי שאפשר לשנות את הקטע שאתה מקליט אחרי שניגנת בעזרת soundforge או cool edit pro . לא מכיר , וגם לא רוצה להכיר , תוכנה שעושה את זה ב realtime

xflil

New member
אם היה לי חשמלית

לא הייתי שואל את כל זה... פשוט עד שיקנו לי, אני מנסה למצוא תחליף... יקנו לי בחופש הגדול, אני נוסע לארה"ב בחופש

mocko

New member
פשוט היה נדמה לי

שיש לך , ככה זכרתי מאחד השרשורים שהתעסקו ברשימות ציוד של כל אחד . אין לך ברירה אלא להמתין עד שתקנה חשמלית + אפקטים . אתה יכול לקנות או להשאיל בינתיים איזה זום פשוט וזול ולחבר עם האקוסטית , אם ממש אין לך סבלנות . מצטער לאכזב אותך , אבל לא כדאי להתעסק עם ה"דסטורשן דרך מחשב" .

xflil

New member
לא אין לי, ולא אמרתי אף פעם שיש ../images/Emo13.gif

אני נורא רוצה לקנות אגב את האבינז אר ג´י 3120 אבל זה אל קשור עכשיו בקיצור הלוואי והייתי מכיר מישהו שמנגן על גיטרה כמוני ויזואלית כי אין לי חבר כזה בינתיים זה באסה אגב אני בן 13 עוד מעט 14 עוד 3 חודשים

mocko

New member
תרחרח בבית-ספר

בטוח שאתה לא היחיד שמנגן בגיטרה בשכבת גיל הזו

xflil

New member
אין הרבה מה לרחרח...

מריחים כל נאד שמישהו תוקע בקצה השני של ביצפר... זה ביצפר קטן כולה 600 תלמידים בשכבת גיל שלי אפילו פלוס שכבת כיתה ז´ (נמוכים בשנה, אגב, ח´ זה הכי גבוה, נו, מה לעשות, ר"ג) זה יוצר רק איזה 150 תלמידים אולי קצת יותר...

למעלה