שאלה מפגרת, איי נואו..
אבל ותרו לי מותר לי לחזור לגיל 16 לפעמים. נניחחחחח ו
יצא לך להגיע למסגרת שיש בה חבר׳ה חדשים (נניח שאת שנה שניה בלימודי תואר ואת בסמסטר הנוכחי עם אנשים חדשים שאת לא ממש מכירה) ונניחחחח ו
את קולטת, תוך כדי בהיה בקיר בקורס משעמם במיוחד, שמישהו נותן בך מבטים ספציפיים. נניח ודימיינת. נניח ושבוע לאחר מכן, הוא בא ומתיישב ממש על ידך, אבל אתם לא מכירים אז לא מדברים. אף אחד לא יוצר אינטרקציה עם השני, חוץ מאפצ׳י ו״אפשר דף?״ שהיו יוזמה שלך! ונניח וקורס אחר כך הוא מתיישב שוב קרוב, הפעם באזורך - וצוחק מבדיחתך ומאזין לריכולי סרק עם חברתך. ונניח היום את נכנסת לאחת הכיתות, עוברת על ידו ומשפילים מבט ובא לך לקחת סיכה ופוף לפוצץ את המתח המיני שבאויר. ונניח ואת מפתחת שיחה קטנה עם החברים שלו - והוא צנון. ואחרי שחפרתע: שורה תחתונה, נניח ונדלקת עליו ואת לא בטוחה, אולי דימיינת אולי הוא ביישן ואולי ואולי ואוליייי. להתחיל איתו - אין לי כוח לזה והאמת וואלה גם אין לי רעיון תמים ומגניב לאיך. או שישנה האפשרות ״לגרום לו״ להתחיל איתי (אני יודעת אני יודעת, עובד רק עם סוג מסוים של אנשים.. אבל נו שוין!) איך?! רעיונות? יאללה אל תקטלו אותי מספיק אני מובכת מעצמי על זה שחזרתי לגיל 16
אבל ותרו לי מותר לי לחזור לגיל 16 לפעמים. נניחחחחח ו