שאלה מפגרת, איי נואו..

Nessa12

New member
שאלה מפגרת, איי נואו..

אבל ותרו לי מותר לי לחזור לגיל 16 לפעמים. נניחחחחח ו
יצא לך להגיע למסגרת שיש בה חבר׳ה חדשים (נניח שאת שנה שניה בלימודי תואר ואת בסמסטר הנוכחי עם אנשים חדשים שאת לא ממש מכירה) ונניחחחח ו
את קולטת, תוך כדי בהיה בקיר בקורס משעמם במיוחד, שמישהו נותן בך מבטים ספציפיים. נניח ודימיינת. נניח ושבוע לאחר מכן, הוא בא ומתיישב ממש על ידך, אבל אתם לא מכירים אז לא מדברים. אף אחד לא יוצר אינטרקציה עם השני, חוץ מאפצ׳י ו״אפשר דף?״ שהיו יוזמה שלך! ונניח וקורס אחר כך הוא מתיישב שוב קרוב, הפעם באזורך - וצוחק מבדיחתך ומאזין לריכולי סרק עם חברתך. ונניח היום את נכנסת לאחת הכיתות, עוברת על ידו ומשפילים מבט ובא לך לקחת סיכה ופוף לפוצץ את המתח המיני שבאויר. ונניח ואת מפתחת שיחה קטנה עם החברים שלו - והוא צנון. ואחרי שחפרתע: שורה תחתונה, נניח ונדלקת עליו ואת לא בטוחה, אולי דימיינת אולי הוא ביישן ואולי ואולי ואוליייי. להתחיל איתו - אין לי כוח לזה והאמת וואלה גם אין לי רעיון תמים ומגניב לאיך. או שישנה האפשרות ״לגרום לו״ להתחיל איתי (אני יודעת אני יודעת, עובד רק עם סוג מסוים של אנשים.. אבל נו שוין!) איך?! רעיונות? יאללה אל תקטלו אותי מספיק אני מובכת מעצמי על זה שחזרתי לגיל 16

פתרון

תחשבי מה Nessa12 היתה עונה אם מישהי אחרת היתה מעלה את השאלה הזו פה, ומה ש-Nessa12 היתה מציעה למישהי אחרת, תעשי

Nessa12

New member
חחח קודם כל..

הייתי אומרת לה שתצא מהסרט שבו היא חיה כי זה ממש לא קלולס והיא ממש לא בת 16. לאחר מכן הייתי יורדת עליה קצת.... ואומרת לה לגדל ביצים - כל זה בתאוריה. אבל בפרקטיקה, אנחנו יודעים פבארוטי, שגידול ביצים לבחורה עלול להרתיע בחור! ואז חזרנו להיות אובדי עצות...

צודקת, אין פתרון

כי ללא ביצים לא תוכלי להתחיל איתו. ואם תגדלי ביצים, ההתנהגות שלך תהפוך להיות גברית, ואז הוא ייכבה מההתנהגות הגברית וייפרד ממך. תפני לבחור השני (שאיתו דיברת) שישמש כשדכן ויברר אצלו בדיסקרטיות אם הוא מעוניין. זה אמנם משפיל ומבזה, אבל בעצם... כל הדרכים כאלו. או עזבי אותו ולכי על הבחור שאיתו את מסוגלת לדבר.

too addictive

New member
טריוויאלי!

"תגיד, אפשר את הטלפון שלך? כי ניראה לי שאני מה זה נתקעת עם החומר וניראה לי שהולך לך לא רע". או כמובן לפתח שיחת "כמה המרצה הזה משעמם" באמצע השיעור, זה תמיד עושה bonding מעולה

Nessa12

New member
התחלתי לפתח בונדינג

כמו שאמרת. אבל זה עבד עם חבר שלו ולא איתו!!! וטלפון טיפה נועז מידי לדעתי, לא החלפתי מילה עם הבחור! חוץ ממבטים בזוית העין ו.....זהו? חחחחח סתם הוא בא לי חמוד בעין

too addictive

New member
עלמה במצוקה

"הספקת לרשום את זה?"? "מה? למה הוא התכוון? "יש לך עט?" וכו וכו...

Nessa12

New member
Poor damsel שכמותי..

אין לא עובד עליו, אני אנסה בכל זאת! |מוטיבציההההה| אף על פי שאני מרגישה מושפלת מהדברים האלה. העניין הוא שאני צריכה לשבת לידו ולא יוצא ככה לרוב.

Nessa12

New member
אבל זה מה שכנראה לא ברור

אני נעל!!!! יש לי חינניות של דחליל!

too addictive

New member
פחחחח היא לא

קודם כל את שנונה בטירוף, ואני הייתי משתמשת בזה כדי להתחיל שיחה. וחוץ מזה, את חיננית וחמודה, אחת החינניות שראיתי, אם כבר

Nessa12

New member
אוי כפרה עליך!

זה בעייתי לי, אני לא אוהבת את הדברים האלה. אני רוצה מן המוכן
אבל אני.. אנסה, הלימודים נגמרו לשבוע... שבוע הבא

קריסטה

New member
חחחחחחחחח!

"תשמע, לא נעים לי להגיד, אבל ניסיתי להתחיל עם חבר שלך ולא איתך". ענק.

תבקשי ממנו מייל

או טלפון, כי יכול להיות שבשיעור הבא לא תהיי, ותרצי להשלים ממנו את החומר ולשמוע אם ניתנו איזה שהן מטלות וכדרך אגב שגם ירשום את המספר שלך כדי שיזהה שזו אתה כשאת מתקשרת.. ומשם הדרך ליצירת קשר לא צריכה להיות סבוכה..

Nessa12

New member
פרי, זה יותר מידי אאוט אוף דה בלו.

תחשבי על זה ככה - באמת היית מתנפלת על מישהו אחרי יום וחצי מתחילת השנה כשמילה לא החלפת איתו?

זו לא התנפלות, וכן

הייתי רגילה שניגשים אלי כל מיני אנשים ומבקשים ממני לשלוח אליהם סיכום אחרי השיעור. (לא נדבר על זה שהם חוצפים שהם רצו להטיל עלי את כל הסיפור ולתת לי את המייל שלהם כך שאני אהיה אחראית להעביר אליהם את הסיכום...) אבל אז נוצר מצב של החלפת פרטים מייל/טלפון וזה בכלל לא מוזר. אם את מוצאת חן בעיניו הוא ישתף פעולה בלי בעיה ומשם הפתח לשלוח סמס כמו "תתפוס לי מקום אני מאחרת לשיעור" לא צריך לאחר להגיע. קשה לך ליזום? אולי גם לו קשה ליזום? זו סתם סטיגמה שגברים צרכים לעשות את זה ונורא קל להם. אז כנראה שזה לא הסיפור אצלו וזה בכלל לא אאוט אוף דה בלו. רוצה לגשש? יש לך הרבה אפשרויות לגישוש. תתחילי עם העצה שלי או של אדיקטיב.

Nessa12

New member
רק מה שחשוב לי לחדד...

עניין הסיכומים בא רק לקראת סוף הסמסטר, לצד הבחינות הקרבות ובאות.. חוץ מזה, אמנם אנשים אצלנו ממש ממש לא סנובים, אבל ממה שכן נראה לי באופן כללי - הבחור די מופנם וביישן וזה בעייתי, כי גם אני כזאת (כן כן, אני כזאת!) לעתים נדירות כששווה לי לצאת מהשריון הסרטני, אני יוזמת. הפעם האחרונה שזה קרה, הייתה בגיל 17. (סמוך לאיך שאני מרגישה כרגע, בעיקר כשכתבתי את הודעה הראשית [16]). אני לא אומרת שזה קל גם לגברים, אבל COME ON בחייאת! בהנחה ולא פינטזתי ודימיינתי וכן הייתה שם תחרות "נעיצת מבטים מזוית העין" מטורפת, ובהנחה ואותו בחור X בעניין, או אפילו כל בחור אחר - מה לא תעשה עם זה משהו?! לא ישגע אותך להיות בסטייט אוף מיינד של נרות חנוכה?! "לראותם בלבד"?!

בדיוק כמוך...

הוא יכול להשתגע ולהתחבט בינו לבין עצמו אבל מולך - יוק, שום דבר. ממש ממש כך. אגב, לי עזר להתריע שאני ביישנית, זה תמיד היה מסיר את הביישנות כל פעם מחדש, וכל פעם הייתי מופתעת מזה שוב... אז כנראה שתצטרכי ליזום כדי לבדוק את הדברים.

למעלה