שאלה מפגרת (או שלא?)

Elia אליה

New member
שאלה מפגרת (או שלא?)

היי חבר'ה... בעיקרון אני לא מאמינה בדברים הרגילים; כל מיני אלוהים ואלים וכאילה... בשבילי השטן הוא ה Supreme ויש עוד כל מיני אמונות תפלות פחות או יותר וזהו. העניין הוא שיש לי בחדר כל מיני תמונות ופסלים של דתות. פשוט כי הם יפים וחמודים או נחמדים או סתם ככה.. בעיקרון רובם של בודהיסטים ונוצרים. -לא מאמינה אבל שיהיה..

מקודם נכנסתי לחדר וראיתי שלתמונה של בודהה אחד (הוא בצבע זהב) יש דמעות ב 2 העיניים. נשבעת לכם ביקר לי! אני לא הוזה ולא מסטולית או משהו. אני רצינית לגמרי. זאת אומרת יש לו משהו שכנראה טיפטף לו בצורה מדוייקת מידיי ממש ב 2 העיניים. הוא נראה ממש בוכה. לא יודעת מה זה; אולי מים או משהו שהתייבש והשאיר סימן..
האמת היא שזה נראה די COOL ומיוחד. בודהה בוכה כזה... אבל השאלה שלי היא מה זה אומר ואם זה לא יעשה לי נאחס בחדר. אולי זה אומר משהו רע או יכול להשפיע רוחנית שיקרה לי איזה פאק או לא יודעת מה? מה זה אומר?

:-):היי אליה

לעיתים לוקח זמן לענות,
כי אנו פשוט עסוקים|חיבוק|
לגבי דמעות הבודהה
יש כאן בהחלט מסר בשבילך
ומסר שבא מאהבה
נסי לבדוק מה השתנה בדרך שאת הולכת
מה שינית בהתנהגות או בעשייה שלך
שהבודהה ניסה לרמוז לך על כך
באמצעות הדמעות?

הבודהיזם של החמלה

הבודהיזם הטיבטי
מאת אור רכלבסקי

אוולוקיטשוורה (צ'נזריג)
הבודהיסאטווה של החמלה הוא דמות מרכזית בארצות בודהיסטיות רבות,
אבל חשוב במיוחד בבודהיזם הטיבטי. הוא משמש כפטרון של טיבט, ולפי המיתוס הטיבטים הם צאצאיו כתוצאה מהזדווגות עם טארה.
משמעות שמו היא "זה ששומע את שוועת העולם", או "זה שמביט על העולם כשדמעות חמלה בעיניו".
אגדה אחרת מספרת כיצד אוולוקיטשוורה קיבל אחד-עשר ראשים ואלף ידיים כדי לסייע בכל מקום בו הוא נדרש בחמלתו שאינה יודעת גבולות.
כבוד הדלאי לאמה נחשב כהתגלמות ארצית של הבודהיסאטווה של החמלה.
לינק לכתבה המלאה-
http://pdharma.wordpress.com/261-2/11-5/

טארה זה גם הכינוי של פלנטת ארץ|גלובוס|

חוץ ארציים |חללית| מכנים את פלנטת ארץ בשם "טארה"
תודה על הכתבה|כלנית|

לא הייתי בטקס:

אם הייתי הולכת הייתי מחפשת אותך:-):
לא מתה על אירועים וכאלה,
יש לי מספיק אירועים מישפחתיים
שאני עדיין מנסה למצא את עצמי בהם:-D

Elia אליה

New member
תודה על התשובה...

האמת היא שקשה לי למצוא משהו שהשתנה בי. יש לי בסך הכל שינוי אחד או שניים חיוביים לגבי עצמי. בראשון זה אני נטו אבל השני היה על חשבון מישהו. דרכתי על מישהו כדי להשיג מטרה מסויימת. זה מגעיל אבל סבבה מבחינתי כל עוד זה משרת אותי. יכול להיות שזה המסר? לא יודעת.. אני לא חושבת שאני צריכה להיות מלאת חמלה סטייל שאנטי כזה.. אני לא נחמדה ולא מחפשת להיות נחמדה בעיני אנשים כדי שיגידו שאני בסדר וסבבה וכל זה. אני בעיקרון לא רואה ולא עושה חשבון וסנטימנטים לאנשים.
אוקיי, אולי הבודהה הזה בוכה על זה? סבבה לו. whatever.. שימשיך. הוא דווקא נראה די cool ככה.

מה שטוב לך יקירתי

שלום אליה, לא טוב לדרוך

על אדם
בכדי להשיג מטרה שמשרתת אותי.
אם אני לא יכול להגיע למטרה שהצבתי לעצמי
בזכות יכולתי וההשקעה שהשקעתי -
אז כנראה שעלי לחפש מטרה אחרת,
מטרה שתהיה טובה עבורי וטובה לזולתי
ושההגעה אליה תהיה נקייה מעוולה.

שכן, לא באנו לעולם על מנת
לקלקל משהו למישהו,
באנו לעולם על מנת
לתקן משהו למישהו.

אור ואהבה,
פרי מגדים

Elia אליה

New member
אבל זה היה קשור לכסףףףףףףףףףףףףף...

ובשביל כסף לא אכפת לי לדרוך ולעשות כל מה שצריך.. Sometimes you got to do what you got to do... אתה יודע.. זאת אומרת לכל דבר יש את המחיר שלו ואם דריכה על מישהו תגרום לי להרוויח כסף אז בכיף. תלוי כמובן בנסיבות ובסכום שמדובר. לא כל מצב ולא כל סכום.

למעלה