שאלה מענינת

orend123

New member
תכניסו אותם לחדר ותוודאו שהם יושבים

מה שלא קורה בד"כ.... ואז הוא מודיע להם שהם ניסו אבל הוא נפטר... כן אומרים נפטר ולא מת.. בבקשה

Blonda17

New member
זה ברור ש....

הוא קבע את המוות..... ואת ההודעה למשפחה הוא יפיל על הפארמדיק.... חחחחחחח........

בצערותי היה לי שכן..

ב"ה בצערותי (8) היה לי שכן, שלקה בליבו, עד לבו הנט"ן הוא נפטר. אישתו, לא הייתה בבית - היא חוזרת, ורואה נט"ן ליד הבית, היא מתקרבת, שואלת את הפרמדיק ´מה קרה פה?´ הוא אומר לה ´לא קרה כלום, רק הזקן שגר פה מת...´ שהיא ´התמוטטה´ והוא טיפל גם בה, הוא ´כנראה´ קלט...

elani9

New member
"איזה קטע, הקרוב שלכם הלך "

סופר בפורום הזה על תשובה כזאת .

Vtach

New member
"תשמעו איזה קטע.. סבתא מתה!"../images/Emo3.gif

צריך להגיד את זה בעדינות... (לא את המפשט למעלה חס ושלום).. ד"א אני שמעתי על איזה רופאה שבאה למשפחה ואומרת: "שלום, הוא מת.."

SONY DV

New member
איך הרופא הודיע לי על מותה של סבתא

יש חשיבות עצומה לאיך שמודיעים לבן-אדם שקרוב שלו אינו בין החיים יותר, אני אתוודה כאן, שהמחשבה הראשונה שעברה לי בראש, אחרי שהרופא בבית החולים ניגש ואמר לי, "סבתא שלך מתה" בלי הכנות - הייתה "בא לי להתאבד!" - אבל זה היה לרגע, מיד אחר כך, שוב אני מוכרח להודות, החלטתי שלצוות הרפואי לא איכפת כמו לי מסבתא שלי, ובטח הם הפסיקו החייאה מוקדם מידי, אז נכנסתי וניסתי לעשות הכל לבד, למרות שאני מאמין שבעתיד החייאה תהיה הרבה יותר מכשירנית ומתוחכמת מהיום, וקרובי המשפחה באמת ידעו שעשו הכל למען יקירם, [ אחרי הכל, מכונות, עובדות בשיא יכולתם, והן לא מתעייפות, או מטפלות פחות טוב באדם זקן, מאשר בבתולה צעירה ] הנה מה שאני חושב איך צריך לבשר בשורת מוות: "עשינו הכל, אבל צר לי לבשר לכם שלא הצלחנו להשאיר אותו בחיים"

למעלה