שאלה מענינית?

matt52

New member
שאלה מענינית?

האם יתכן שבעלי פורטל נכי צה"ל שכיבול התנתק מאירגון נכי צה"ל.מנהלים ומתחזקים את האתר הרשמי של האירגון? קבלתי אמייל והנה תוכנו: "העלתי את הנושא לפני חיים בר יו"ר אנ"צ חיפה,הוא התקשר במקום לאשתו של אריק גרוס עירית שהיא המתחזקת של אתר אנ"צ והיא טוענת שאין להם דרך לחסום את מתי.לאלוהים הפתרונים." משפחה זו עושה מה שעולה על דעתה לגבי האתר של האירגון-כמו שמנהלת את האתר המסחרי שלהם!!!!!

matt52

New member
ענת -../images/Emo92.gif לא למחוק

מכיוון ואני עדיין חסום ואין באפשרותי לגלוש באתר הרשמי של אירגון נכי צה"ל

matt52

New member
ואלה חלק מהתגובות מנענע לשאלתי...

דע לך שהייתי שם מאוד פעיל ועכשיו מרגיש ששם מסריח viki 12:13 15/07/05 דרג את ההודעה: בתגובה ל: שאלה מענינית? (מאת: MATT52) תראה בלי לתת קופלימטים באמת איך הפורום הזה בנענע והפורום של תפוז עובדים יפה מאוד ושוטפת ללא ליכלוך וניבולי פה שים לב שכולם בורחים משם כבר דנו בנושא הזה moti portal 13:06 15/07/05 דרג את ההודעה: בתגובה ל: דע לך שהייתי שם מאוד פעיל ועכשיו מרגיש ששם מסריח (מאת: viki) היי למה לתת לזה במה נוספת? הלא זה בדיוק מה ששם רוצים שיהיה פה התעסקות בקטנות. שם לא מחדשים כלום ואין לי כל פחד שיחסמו אותי חוץ ממה שרוגיל מביא מפעם לפעם מצגות וסרטונים הכל שם חרטה. אז בואו נרגע נשב לנו בנחת תלחצו על הקישור ותקבלו קפה או כל משקה חם אחר בתגובה ל: דע לך שהייתי שם מאוד פעיל ועכשיו מרגיש ששם מסריח (מאת: viki) צדקת מה שכתבת. אין באפשרותי לגלוש בפורום ההוא מכיון ובעליו חסם אתי כמו שהוא ברוב חוצפתו עשה אותו דבר באתר הרשמי של אירגון נכי צה"ל. המידע היחידי שאני יכול לקבל לגבי מה שקורה עם האירגון /אגף השיקום מכיון ואני מתגורר באנגליה באמצעות גלישה בנענע ובתפוז. סוף שבוע נעים מתי

smile2life

New member
מדוע נחסמת בפורטל נכי צה"ל

יש לי הרגשה שמאט אינו מוסר לנו את כל האמת ואינו "צדיק" כפי שיה רוצה שיחשבו - כדי להגיע לחסימה בפורטל נכי צה"ל יש צורך להיות בוטה במיוחד ולפגוע בחברים או בחבר אחד. אריק ועירית הם אנשם יקרים שנותנים מזמנם ומכספם כדי לעזור לחברים וחבל שישנם כאלו שלא רואים זאת ובאים בכוונה להכניס ריב ומדון.

matt52

New member
כמה שאתה טועה!!!../images/Emo10.gif

לא פגעתי ולא הייתי בוטה כלפי אף חבר בפורטל או בפורום אחר.בני ובין אריק גרוס עבר
.הנ"ל עשה דברים כדי לפגוע תחת הכותרת פורטל נכי צה"ל ששום נכה לא היה עושה(הוצאת לשון הרע)והמלצתי לפני שאתה שופט כדי שתכנס לפורום נכי צה"ל בנענע תקרא ותבין!!!!

matt52

New member
לא מדובר בפורטל מדובר בחסימה לאתר

הרשמי של אירגון נכי צה"ל ,לא מענין אותי עם אני חסום לפורטל -שמורטל שלו!!!!!!!!!!!!!!!!! יש מאות אתרים העולים ברמתם על האתר העסקי שלו בהם אני גולש ונהנה .

smile2life

New member
לצערי אריק לא מגביל גישתם

של אנשים בוטים מאוד. יכול להיות שאיתך החמיר בגלל ויכוח - ואיני מכיר את כל הפרטים.

ronila9

New member
איך הוא יכול לחסום אותך לאתר אנ'צ

אין לא נגיעה לאתר שם והוא לא חבר אנ'צ אז איך הוא יכול לחסום אותך?

matt52

New member
תקרא את התגובה ....

שנכתבה בפורום נכי צה"ל בנענע ןלהלן התגובה נכון!! אשתו של גרוס מנהלת אתר רשמי של הארגון גילעג 16:01 16/07/05 דרג את ההודעה: בתגובה ל: שאלה מענינית? (מאת: MATT52) בתגובה ל: נכון!! אשתו של גרוס מנהלת אתר רשמי של הארגון (מאת: גילעג) האם אין ניגוד אינטרסים שאישתו של בעל פורטל ההוא מנהלת ללא מיכרז את אתר האירגון. האם לחברים באמת לא איכפת מה שעושים בכסף שלכם?אין שום תגובות על כך. לכן האירגון חושב שמותר לו הכל .אפילו לעבור על חוקי העמותות. אל תלינו על זה שאין כסף בקופת האירגון moshel וכעת חומר למחשבה איך הוא יכול לחסום את הגלישה לאתר הרשמי של אירגון נכי צה"ל כמו שחסם את הגלישה לפורטל-שמורטל שלו (מופיעה כתובית חסימה ראשונית)!!!!!!!!!!!

ronila9

New member
תסלח לי מאוד מתי52

אני קורא אותך ורואה שאתה מחפש ויש לך מגמה של היתנגחויות עם אריק או או אישתו של אריק אני שאלתי את אריק ואת אנשי ההנהלה והודיעו לי חד משמעית אף אחד לא חוסם אותך אתה ממציא ומחפש תשומת לב. ואם יש לך בעיה עם זה תכתוב מכתב לאנ'צ ותספר להם את בעיית ההיתחברות לאנ'צ יום נעים לך באנגליה.

matt52

New member
זה מה שאני עושה-מוציא מכתב חריף

להנהלת האירגון-סיכוי לפיתרון קטן מאוד .כמי שמכיר את מר אריק גרוס. עם היה רצון מצידם היו שולחים איימל ושואלים מה הבעיה אך ישנה התעלמות מוחלטת מהבעיה למרות פניות חברים אליהם שיתכן וזו בעיה טכנית אצלם לי אין את האיימל שלהם ולכן אין באפשרותי לפנות אליהם.
אולי תפנה אתה בשמי ותבקש שיבדקו מה הבעיה הטכנית או שישלחו איימל והסביר להם.האיימל שלי ידוע למר גרוס.
על עזרתך טעות בידך ששיש לי מגמת התנגחות עם אריק ואשתו - אך מי ששולח מכתב לאגף השיקום ובו דברי שקר והוצאת דיבה ועלול לעשות זואת לכל נכה ש
עבר בניהם ומשקר למערכת לא ראוי להיות בין חברי בנתיים לא המצאתי שום דבר ולא מחפש תשומת לב מה שאותי מעניין שיפתרו את הבעיה הטכנית כתו שהיתה בעבר אצלם ויאפשרו לי לגלוש באתר הרשמי של אירגון נכי צה"ל

למעלה