שאלה מעניינת :)

omri000

New member
שאלה מעניינת :)

למה, אם תספר לאדם שיש 400 בליון כוכבים בשמים הוא יאמין לך, אבל אם תגיד לו שהספסל רטוב מצבע טרי הוא יהיה חייב לגעת בו?

Nagini Potter

New member
לקוח ישר מתוך חוקי מרפי....

והרסת את הניסוח. והסיבה היא פשוטה: כשאתה אומר למישהו שיש צבע טרי על הספסל, ייתכן שאתה עובד עליו, כדי שתוכל לשבת על הספסל במקומו, או סתם כי זה מצחיק אותך. אבל למה לך לעבוד עליו שישנם 400 בליון כוכבים בשמים? מה זה יקדם אותך בחיים? וחוץ מזה, מי שמספר לך על מספר הכוכבים זה בדרך כלל מישהו שחקר את הנושא, או אנציקלופדיה, או מקור אמין אחר. אבל אם אתה באמת רוצה חומר למחשבה, שים לב לקובץ הבא: Nagini Potter

binba!

New member
אבל.....

מה התשובות שבדף השני?
זה יושב לי על קצה הלשון, אני מכירה את זה!! אההה נראה לי שנזכרתי
|אזהרה|מי שהקובץ בהודעה הקודמת מעניין אותו, והוא עדיין לא קרא, או שהוא סתם לא רוצה לדעת את התשובות, שלא יסתכל למטה|אזהרה| המצב הראשון מדבר בעצם על אמא של אלברט אינשטיין... משו סטייל: "אם הייתם מיעצים לה לעשות הפלה, הייתם מונעים מהעולם את חוכמתו של המדען הדגול אלברט אינשטיין, ואז, מי יודע איפה היינו היום." והמצב השני... אני לא זוכרת בדיוק איך זה הולך. אבל רוב האנשים יבחרו במתמודד השלישי, שהוא כמובן
היטלר
אני צודקת?:-*
שירונת

binba!

New member
זה מה שקורה ב-2 בלילה,

כשמנחשים אייקונים...
= :-*
=אזהרה...

binba!

New member
ה-מ-פ../images/Emo70.gif |אייקון של המפ|

הוספתי אייקון המפ תוצרת בית, made by anatos-^^^pupikit^^^ ©i אוף...זה היה אמור להיות אנימציה! תפוז נותן לי לשמור רק בbmp למה

ועכשיו אני מדבר ברצינות -

אולי תבקשי מגל ממליה לעשות אייקון המפ? ככה לא תצטרכי לבזבז את זמנך בציור ידיים חסרות משמעות לאמוטיקונים קיימים.

binba!

New member
עכשיו גם אני מדברת ברצינות....

למה שיעשו אייקון המפ?! מה זה קשור לגולשי תפוז?.......... זה סתם בדיחה שלי ושל חברות שלי אבל אם זה נורא חשוב לך, אתה מוזמן לפנות למי שצריך, ולגרום לכך שיעשו אייקון מתאים

kookoo

New member
2 דברים

א. זה לא תמיד נכון. לא כולם מאמינים למס´ הכוכבים ולא כולם בודקים צבע טרי. ב. בגלל שאת הצבע אפשר לבדוק ואת הכוכבים אי-אפשר לספור, אז כל מספר יכול להיות ואין טעם להתווכח על זה.

למעלה