שאלה מעניינת:

עכשיו זה ממש מעצבן.

אני אפילו לא יכול לראות אם יש אייקון [חוץ מכוכבה] בגלל שאני גולש דרך פלאפון...

Silver Light

New member
ישנת שעה וחצי?

את הפרט, נמק, הסבר ותן דוגמאות שלי סיימתי בבית הספר, תודה רבה. בתשובה לשאלתך, אתה יכול להיות גם נחמד לפעמים. זה לא יהרוג אותך. וגם אם כן, זה יהיה שווה את הניסוי
.

טוב, לא חשוב.

נשבר לי כבר מה`קשוח-לא קשוח` הזה. אני בחור נחמד ולא מדי קשוח. אני יכול להיות קשוח אבל אני בדרך כל ידידותי לסביבה. יש שאלות נוספות?

DeityLost

New member
כן

"למה נקניקיות באות באריזות של שמונה- ולחמניות באות באריזות של שש
"

חחחחח

אממ.. זה פשוט מאוד. זה בגלל שאתה אוכל 2 נקניקיות בלי לחמניות בגלל שלקח לך זמן להבין מה אמורים לעשות עם הנקניק...

Silver Light

New member
כן

"מי קדם למי, הביצה או התרנגולת?" אה, ועוד שאלה שמטרידה אותי כבר כמה זמן. מתי מתחילה השבת עבור ערפד יהודי, בשקיעה או בזריחה?

התרנגולת קדמה לתורה!

ו... ערפד יהודי לא חייב לחלל את יום השבת. לא נראה לי שכתוב איפשהו שאסור להרוג בשבת, תקנו אותי עם אני טועה.

Silver Light

New member
לא נראה לי שהבנת את השאלה

לפי היהדות, השבת מתחילה בשקיעה של יום שישי, אבל ערפדים קמים בשקיעה והולכים לישון בזריחה. אז מתי השבת שלו מתחילה למעשה? (נעזוב את זה שלפי היהדות גם אסור לשתות דם.. אלה כבר דברים שוליים)

נממ...

אין לי תשובה על זה. התקלת אותי. 1-0 לבחור עם הכובע הוורוד עם החולצה הכחולה והמכנס פדלפון הצמוד שעומד לייד הבאר.

DeityLost

New member
כדאי שתתחילי את תהליך ההתבגרות שלך

להבדיל ממך, הם באמת דנו בנושאים מצחיקים ולא שיתפו אותנו בחצ'קון החדש שיצא להם על הפרצוף. יש לך טענות
את מוזמנת לפנות להנהלת הפורומים. פני אלי ואתן לך את המייל.

DeityLost

New member
מה את משחקת אותה פגועה../images/Emo35.gif

פוזות זה בפורום המורדים. תודה.

למעלה