שאלה מעניינת..

המממ...

הגוף של האישה לא שונה מזה של הגבר בהיבט הזה. לשניהם אותה מערכת עיכול ואותם תהליכים של תזונה וסילוק פסולת ורעלים מהגוף. אין בזה כל פסול. נסי לראות שזה טבעי ואין מה להתבייש בכך
שימי לב שאת לא מזיקה לעצמך בהתאפקויות מיותרות ושאר דברים המונעים מגופך מלהתרוקן בזמן מרעלים. דאגי לבריאותך, לא רק למה יחשבו עלייך

אמא39

New member
טחורים זה עצירות?

באמת לאחרונה יש לי עצירויות נוראות אני נאלצת לעשות לעצמי חוקן (אחת ליומיים).. אחרת הצואה קשה מאוד ומכאיבה מאוד בזמן היציאה.. ! את חושבת שזה קשור ל`התאפקות` ? ואם כן אנא פרטי איך זה בדיוק קשור ? ?

לא

טחורים זה מצב שאחרי העצירות הצואה קשה, וקשה להוציא אותה, ואז מהמאמץ (זהירות - מגעיל!) חלק מפי הטבעת יוצא החוצה. מרגישים את זה כשמעבירים אצבע. וזה כואב נורא, מטופל תרופתית ובמקרים חמורים בניתוח. מה שאת מספרת כאן מאוד לא תקין, נשמע שדפקת את המעיים לגמרי עם העצירויות והחוקנים. את צריך ייעוץ גסטרו דחוף!!!

אמא39

New member
באמת?!

עשיתי בדיקה והיה לי עצירות (כך שלא היה לי יציאות).. וכמו שתארת התאמצתי בכל כוחי..ובסוף יצא משהו ואח`כ שמתי לב (בניגוב) שחלק מהמעי בחוץ!! אני ממש פוחדת!!! מזל שאמרת לי.. אחרת לא הייתי שמה לב..! היה לך פעם טחורים או עצירות? מה עשית? איך התמודדת עם זה? בבקשה כתבי לי..

גלית35

New member
טחורים זה לא חלק מפי הטבעת אלו../images/Emo20.gif

ורידים שבולטים דרך פי טבעת-יש גם סוג פנימי.

inbarmag

New member
מקלחת כזמן איכות

אצלינו המקום הכי "מדובר" ז"א בכל ענייין ועניין זהו חדר האמבטיה. מה גם שאנחנו לא מבזבזים זמן יקר אלא בינתיים כל אחד בעיסוקו, איפור, מקלחת, גילוח ואף "ישיבה קצרה" בתנאי שאין הרעה עם תנאי ניחוחות מוגזמים בהחלט אז בן זוגי אוהב להתבודד בנוחיות הסמוך שם צפוף לח ובעיקר סגור ויש אפשרות לקריאת עיתון מה שלא מתאפשר לו באמבטיה או לפחות שאני שם! אין קשר לכל מה שציינת (אמא 39) לגבי מין, זוהי זוגיות בריאה בהחלט! חלומות נפלאים נרקמו בחדר זה ואף נלקחו החלטות חשובות ביותר גם כן.

ellulli

New member
אין לי בעל -

אבל י לי חבר כבר כמעט שנה וחצי. פעם הייתי ממש כמוך - פחדתי מהריחות של עצמי.. אמא שלי אומרת שאפילו כשהייתי עם חיתול הייתי הולכת מאחורי הספות כדי שלא יראו. זה גרר שנים של התאפקויות - וזה לא בריא! מעבר לכל מה שאמרו לך כאן, זה יול גם ליצור אבן בכליה,שזה מאוד מסוכן. בקשר לשאלה המקוית - אני וחבר שלי לא מחרבנים אחד בנוכחות השני. אבל הוא תמיד משתין עם דלת פתוחה, ואני סוגרת את הדלת אם הוא למשל כב נכנס למקלחת ולי יש פיפי אין לי בעיה לעשות לידו.

אנחנו אמנם לא נשואים,

אני עושה איתו מקלחת אבל לא מרגישה נוח לעשות לידו פיפי נגיד.. לו אין בעיה להכנס להשתין (נו כמה אני יכולה להגיד לעשות פיפי?
) בזמן שאני שוטפת ידיים וזה גם כן קצת מפריע לי, נראה לי מוזר כזה שאפילו בשירותים אנחנו יחד וזה מחסל כל אנטימיות שלי עם עצמי כשאני איתו.. (ולפעמים אני איתו מהבוקר עד הבוקר למחרת או משהו..) אבל לאחרונה הוא התחיל לכבד אותי ולסגור אחריו את הדלת לשירותים:)

למעלה