שאלה מעניינת

דולב22

New member
שאלה מעניינת

מתנצל שאני פותח הודעה חדשה, אבל אין לי מושג לאן לשרשר. תגידו, אם הבקסטריט בויז היו מצרפים אליהם את ג'יי סי סאשז (אן סינק לשעבר), איך הייתם מגיבים? תשובתי: אני חושב שזה אחלה רעיון, אני מאוד אוהב את מראהו של ג'יי סי וגם את קולו (הסקסי מאוד). אם אתן שואלות את עצמכן מאיפה שלפתי את הרעיון הטיפשי (?) הזה, אז תדעו לכם שזה פשוט עלה לי בהברקה לפני כחצי שעה.

TrAd RaD

New member
.............................

אני ממש לא הייתי מלהבת מהרעיון.... אחרי כל כך הרבה זמן להוסיף מישהו חדש ללהקה...?? ועוד אחד מפליטי אן סינק?!??! רעיון נורא!!! אני חושבת שיכול להיות שהייתי אוהבת אותם פחות!!

Nickita111

New member
מממ.....

בעיקרון JC הוא בסדר ומכל הלהקה הזאת הוא באמת הכי שווה (גם מבחינת מראה וגם מבחינה מוזיקלית)אבל בסב לא צריכים עוד מישהו, הם הכי טובים איך שהם.זה לא היה מוסיף כלום להפך, לדעתי זה היה הורס

c0rdelia1

New member
אני הייתי

בתעצבנת מאוד..אני כל הזמן החשבתי אותם כהאויבים של בקסטריט..ו"לא מכנסים אוייבים הביתה"-ובהבייתה אני מתכוונת לתוך הלהקה..הם מוזמנים ליהיות חברים או מה שבא להם..

Blank Smile

New member
ממ..

למרות שג'יי סי שר טוב ונראה טוב, ואולי אפילו זה היה גורם שיהיו להם מעריצים, זה לא היה עובד.. הם כבר מספיק אנשים.. 6 זה סתם יותר מידי.
והקולות שלהם משתלבים מספיק טוב בלי קול שישי.. ובכלל, עם יוסיפו עוד מישהו שיודע טוב לשיר, מה יהיה עם האווי וקווין? במילא הם כבר כמעט שרים

עטר9

New member
נכון!!!!!! שיתנו להאווי ../images/Emo23.gif

וקווין לשיר!!!!! מה זה האפליה הזו ....
ועוד יש להם קולות כל כך מושלמים וזה משתלב טוב עם כולם לא רק עם 3 ...

Shiri from the block

Active member
יאא ג'ייסי../images/Emo99.gif כפרעליו../images/Emo99.gif עד כמה שאני ממש ממש אוהבת אותו../images/Emo99.gif, ובאמת יש לו קול מצויין../images/Emo99.gif בקסטריט צריכים מושלמים איך שהם.

sivanick

New member
הם מושלמים כמו שהם עכשיו

וזה היה מטומטם אם הם היו מצרפים אותו..זה רק היה מזיק..

efratushh

New member
לא נראה לי.

כמו שהבנות אמרו: הם מושלמים, זה היה הורס.

נצל"ש..../images/Emo181.gif

לבויז הייתה הופעה לפני כמה ימים, ונכבה להם החשמל באמצע, אז ההופעה בוטלה. בכל מקרה, אחרי שנכבה החשמל, ולפני שכולם הלכו, הבויז שרו לקהל את SPTH אקפלה.
חחח תראו איזה חמודים

הבויז לא צריכים עוד אחד ללהקה

הם מושלמים בלי ג'סי ובלי אף אחד אחר.. זה סתם יהרוס..

עטר9

New member
מממממ.... ממש לא!!!!

ממש ממש לא!!! וזה, כמובן- מכמה סיבות: 1.הבאק קמו לפני 12 שנה וזה מגוחך להוסיף מישו אחרי כל כך הרבה זמן... 2.ההרכב שלהם מושלם בדיוק כך [מכל הבחינות..מראה קול..] 3.סליחה אם אני מעליבה אבל אני שונאת את אן סינק ואל תשאלו למה... לא יודעת הם מעצבנים... 4.זה פשוט היה הורס.

chenwest

New member
הם לא יעשו דבר כזה,ואם כן-זה סתם

יהרוס=\ באקסריט טובים כמו שהם

זה יהיה נורא

ג'יי סי לא מתאים לבקסטריט בגרוש, הוא סנוב מדיי והקול שלו לא מתחבר לי עם הקולות שלהם. S: אם כבר, ג'סטין..

למעלה