שאלה מעניינת

temprf

New member
שאלה מעניינת

מיס קיטי, אני מתאר לעצמי שאת תכעסי על כך שאני פותח שרשור אבל זו שאלה שחשובה לי ואני מתנצל מראש: אני מוריד תמונות של הלהקה מהארכיון (בזמן כתיבת ההודעה אני כבר בעמוד 147 מתוך 256 עמודי ארכיון) ומצאתי את עצמי בסימן שאלה מאוד מעניין: האם כדאי להוסיף גם את התמונות בהן מופיעות בני המשפחות של חברי הלהקה שאינן כוללות את החברים? בתודה דולב.

temprf

New member
מה זאת אומרת בשביל מה התמונות?

אני אוסף כל חומר שקיים על עליהם, אם אני בקושי יכול לקנות ראש אחד ו/או מעריב לנוער, אז לפחות אני שומר את התמונות הקיימות באינרטנט בתיקיות במחשב. אמנם אני כבר לא שומע אותם כמו שהייתי מקשיב להם פעם אבל אני עדיין מעריץ אותם אחרי קרוב לשמונה שנות הערצה, וזה כנראה במקום ללכת ולדעוך זה הולך ומתגבר.

Incomplete Girl

New member
אני היחידה ../images/Emo14.gif

שלא הבינה מה הוא מבקש?

Miss Kitty

New member
אין לי סיבה לכעוס. ../images/Emo13.gif

בקשר לתמונות, זה לפי דעתך האישית.. בתקופה שהייתי אוספת תמונות הייתי שומרת גם תמונות שלהם עם המשפחה שלהם, של חברות שלהם, הורים, אחים, כלבים, הכל.. אבל זאת אני.
אם אתה אוהב את התמונה, תשמור אותה. תמיד אפשר למחוק אותה אח"כ מהמחשב.

../images/Emo108.gifסתם נצל"ש../images/Emo9.gif

כרגיל משעמם לי, אז אני סתם יושבת ומעבירה ערוצים... העברתי לMTV Hits...ופתאום, SOMH
וזה היה בדיוק בצעקה של ניק
שהשיר נגמר המשכתי להעביר ערוצים..ועברתי לMTV.. ומה אני רואה?? Incomplete
*בעננים*

Incomplete Girl

New member
יהה גמני ראיתי את אינ'../images/Emo2.gif ../images/Emo14.gif

ואממ..תתחברי
אבל מהר כי אני רוצה להראות לך משו ואז אני צריכה ללכת ללמוד
.

sarahhh

New member
זה לא אופר

תמיד כשאני סמה אני מגיעה לסוף של השיר בMTV זה ממש מעצבן איין לי מזל

temprf

New member
או.קיי, לא הבנתן מה אני רוצה?

אז הנה ההסבר: אני שומר את כל תמונות הבויז, אבל אני מתלבט אם להכניס את התמונות של ליאןוביילי לא בריאן קריסטין ללא קווין והאחיות קרטר ללא ניק ו/או ארון. אני מקווה שהבנתן את כוונתי, ואם לא, אז מיס קיטי, תעשי טובה ותמחקי את השרשור או שתשני אותו לשרשור הכרויות. סתם הצעה. חחח בתודה דולב

Miss Kitty

New member
קודם כל,

תקרא לי שני.
דבר שני, כמו שכבר אמרתי, זה לפי דעתך האישית.. אם אתה אוהב גם את המשפחה שלהם ואתה רוצה, אז תשמור את התמונות.. בכל מקרה, אתה תמיד יכול להוסיף ולמחוק תמונות מהמחשב, ככה שזה לא קריטי.

temprf

New member
תגובה

שני, אני מתנצל, אני אמנם קורא הרבה מאוד מהעמודים מהם אני שומר את התמונות, אבל אני לא תמיד זוכר את השמות, לכן קראתי לך על פי הכינוי. מתנצל שוב. ותודה על העזרה.

temprf

New member
נצל"ש הארי פוטר

1.מי מכן/ם מחכה לספר הארי פוטר והנסיך חצוי הדם? 2. כשייצא הסרט הארי פוטר וגביע האש, מי תלך לראות אותו בקולנוע אם בכלל? ואני אענה גם אני על השאלות: 1. אני מחכה לספר הזה מאז שסיימתי את הספר החמישי בפעם הראשונה (הספקתי בינתיים לקרוא אותו 5 פעמים). 2. אני לא יודע אם אלך לראות את הסרט הרביעי בסדרה, ראיתי את הסרט השלישי עם אחי שבוע לפני החתונה שלו בשנה שעברה.

Shiri from the block

Active member
אני אני אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif 1. אוייי איך אני מחכה שהספר יצאאא!!!!!!!! 2. את הסרט אני אלך לראות איזה פעמיים בקולנוע לפחות!!!!!! רק חבל שזה יוצא בנובמבר../images/Emo10.gif

אני../images/Emo13.gif

1. אני מחכה מאוד שהספר יצא
אני אוהבת את הכתיבה של ג'יי קיי רולינג
2. וברור שאני אראה את הסרט
הסרטים פשוט מעולים (שלשום ראיתי את הארי פוטר והאסיר מאזקבאן
) ודניאל רדקליף חמוד

efratushh

New member
אני

1- אני מתה לקרוא כבר את הספר.. שתכתוב יותר מהר, היא כותב ממש מדהים, ואני אומרת את זה בתור תולעת ספרים..
2- אני לא אלך לראות את הסרט בקולנוע, ראיתי את הסרט הקודם וממש התבאסתי , חוצמזה, צריך להיות בסרט כריש, ואני לא רוצה להבהיל את כל האולם מהצרחות שלי...

loserontheloose

New member
moi!

1. אני מחכה. בקוצר רוח!! מסתבר שאם מזמינים את הספר מראש בסטימצקי (תריך לשלם מראש) אתם גם מבטיחים עותק (כי העותקים יגמרו ומהר) וגם מקבלים אותו ביותר זול (שעוזר, כי לפני שנתיים הספר החמישי עלה לי 150 שקל!) 2. בטח שאני אלך לראות את הסרט. על המסך הענק בסינמה סיטי!

c0rdelia1

New member
אני!

1.אממ אני לא קוראת את הספרים של הארי פוטר ממש ..כאילו קראתי אחד ואז התחלתי את השני באנגלית כי לא היהי בעברית..אז היה מלא מלים קשות אז הפסקתי אחרי איזה 40 עמודים...חח 2.אני אלך לראות אותו...העלילה חמודה והסרט האחרון היה נחמד+.

למעלה