שאלה מעניינת

j o x e r

New member
שאלה מעניינת

האם הייתם יוצאים עם בן זוג בעל גמגום? א. בתור מבוגרים ב. כמתבגרים

younatan15

New member
אם הייתי מוצא מישהי והיא הייתה

מוצאת חן בעיני אז למה לא..?? אבל אני לא ממש מכיר מישהי עם גימגום..

היי

אני לא , זה מביך אותי , לא מבחינת לצאת עם מישהו כזה , אלא מבחינת זה שאני מאוד מבינה את המצוקה שלו בתור מגמגמת ונורא רוצה לעזור לו להוציא את המילים כמו שאני נלחמת עם עצמי וגם הוא פשוט ישקף לי אותי וזהו לא הכי כיף בעולם

The big man

New member
אני בהחלט

הייתי יוצא עם בחורה מגמגמת. הרי אני בעצמי מגמגם וזה לא מפריע לי לצאת עם בחורה מגמגמת.אני הייתי מוצא שפה משותפת איתה והייתי מבין אותה.

a e q u i t a s

New member
לא הייתי יוצא

זה נשמע כנראה דיי הזוי, הרי דווקא בין מגמגמים יש מן סוג של הבנה הדדית, אך אולי בגלל זה לא הייתי יוצא עם מגמגמת. אני פוחד שזה יסחוף אותי למקומות שלא הייתי רוצה להגיע לשם. וגם זה מן ראי של מציאות, מראה לך עד כמה אתה לא מושלם ופגיע.

shuky63

New member
לא הייתי מחפש מגמגמת אבל אם הייתי

במקרה מכיר מגמגמת והיה קליק לא הייתי פוסל. אם אתה מחפש מישהי מגמגמת זה אומר שאתה מצמצם אפשרויות וצריך להתפשר בדברים אחרים,זו הסיבה היחידה למה לדעתי לא צריך לחפש מראש בת זוג מגמגמת לא חושב שיהיה לי קשה עם בת זוג מגמגמת אבל יש יתרון בבן בת זוג לא מגמגמים.אפשר להטיל עליהם את כל המשימות הדורשות דיבור. אנחנו יכולים אבל למה להתאמץ אם יש מישהו שיעשה את זה ביתר כשרון?

אורית71

New member
לי קשה להתחבר למגמגם.....

מגעיל נכון אבל קשה לי.. דרך אגב אצלנו אני לא מטילה את כל המשימות על בעלי להיפך הוא לא מוותר לי בכלל ומטיל את רוב המשימות עלי אבל אצלו זה נובע מטעמי נוחות

shoshyyy

New member
תשובתי....

כמתבגרת , לא חושבת שהייתי יוצאת עם בעל גמגום כי זה היה כואב לי. כשאת לא אוהבת משהו בעצמך, אז תשנאי אותו הדבר אצל מישהו אחר! כמבוגרת, אני חושבת שהייתי יוצאת עם בעל גמגום כי אני הרבה יותר שלמה, מבינה ואוהבת את עצמי והפגמים שלי כדי שהם לא יעצרו אותי לאהוב מישהו אחר.

butchl1

New member
שוש, על מה מדובר?

שוש (אם אני לא טועה בכינוי שלך בפורום) על איזו הצעה עסקית מדובר? את יכולה לפרט?

SurferBroker

New member
אכן שאלה טובה,

אולי זה ישמע מעליב, מצטער, אבל אני מרגיש שאני לא ארשה לעצמי לצאת עם מגמגמת, אולי זה קצת מרושע, אבל מבחינתי זה כמו להוכיח לעצמי שלא הסתדרתי בעולם הגדול למרות הגמגום. הרגשתי כך גם בהתבגרותי וגם עכשיו. לא שהגמגום הוא משהו רע שאני לא מסוגל לקבל אותו אצל בת הזוג, אלא שלי תמיד תהיה המחשבה הזו האם זו בחירה שנעשתה רק בגלל שאני לא יכולתי באמת למצוא אהבה, והמחשבה הזו תשב שם ותציק לי תמיד. אבל מצד שני, כל מה שרשמתי מתבטל אם תהיה כימיה מושלמת בינינו. כי בסוף זה מה שקובע. גמגום או לא, בסוף מה שקובע הוא הניצוץ הזה של אנרגיות בין אנשים, בין אם זה חברים או אהבות. חברים נוצרים לפעמים מתוך אינטרסים,יש לי כמה כאלו. אבל חברים אמיתיים נוצרים בגלל חיבור אמיתי ולא כלכך ברור,יש גם כמה כאלו. אהבות נוצרות לפעמים מתוך סתם בדידות ואינטרסים ללילה אחד, יש לי כמה כאלו. אבל אהבות אמיתיות נוצרות מתוך הנפש בהרגשה עילאית אינסופית, היו רק שתיים. (פעם שלישית גלידה?... או טבעת?). רות סוף.

j o x e r

New member
תשובה לעצמי

בתור מתבגר באופן אבסורדי לא הייתי יוצא עם אחת כזאת, בגלל שהייתי ממש שטחי וקיוותי לשלמות. זה תמיד הציק לי כשחשבתי על זה, כי איך ככה אני יכול לבקש שמישהי תצא איתי. היום כשאני כבר די בוגר (21), ממש אין לי בעיה עם זה, ואני אפילו חושב שזה טוב כי יהיה חיבור מיוחד והבנה שלא תהיי עם אף אחת אחרת. אבל אז מי יצלצל לבנק? (;

הכל שטויות

הכל שטויות, בסופו של דבר אתם לא תפסלו מישהי בגלל הגמגום שלה אם יש קליק לא יעזור כלום, גם אם היא תהיה אילמת אתה בסופו של דבר תצא איתה. לפעמים אנחנו הופכים את הגמגום למשהו שהוא כ"כ חשוב וקריטי שהוא סיבה מספיק טובה לזרוק מישהי. זה לא הכל בחיים, בנאדם לא מתאפיין אך ורק בגלל הגמגום, ברור שזה חשוב אבל לא לצאת עם מישהי בגלל זה? מספיק שתמשך אליה פיזית וכל אחד מאיתנו כבר יחכה לה מתחת לבית ב9 בערב עם זר פרחים.

SurferBroker

New member
אתה ממש טועה, כי אני לפני 11

לא יוצא מהבית

דור6

New member
לא הייתי יוצא...

אני כל כך במלחמה עם עצמי נגד הגימגום שאני לא אצא עם אחת מגמגמת בייחוד שאני כל כך שונא את החלק הזה בעצמי לצערי לא הגעתי עדיין למצב שאני אוהב את כל כולי גם את החלק המגמגם (את שאר החלקים אני מאוד אוהב)כמו שושי למשל...בכל אופן ,אני אמרתי לעצמי שאני רוצה מישהי שתאהב אותי כמו שאני מבלי שאאלץ "להתפשר" על מישהי מגמגמת ושתבינו אחת הסיבות שעדיין לא הייתה לי חברה זה כי אני כל כך בררן....יעני זה שבחורה מדברת שוטף זה לא מספיק היא גם צריכה להיראות טוב(לא כוסית על...)להיות חכמה ושיהיה לי כיף איתה ,לצערי עוד לא מצאתי בבחורות שאיתן ניסיתי להתחיל את זה או שהן לא רצו ,רצו רק ידידות....

למעלה