שאלה מעניינת...

השוטרת

New member
שאלה מעניינת...

תגידו לי בננות..מה הקטע של הבנים לעוות את מה שאנחנו אומרות לצד השלילי ולהראות תמיד איך אנחנו טועות והם צודקים?!

nina ni

New member
../images/Emo54.gifאולי זה בגלל...../images/Emo29.gif

שהם בנים סתומים??????

cv blond

New member
אולי...../images/Emo4.gif

כי הם יודעים שאם הם טועים אז חסר להם
פשוט הם יודעים שאז אסור
להם לגעת איזה חודש

שאלה תאורטית, הא? ../images/Emo124.gif

כי אם אתן גולשות בפורום הזה, אתן בטח שייכות לקבוצת הבנות שבנים לא היו נוגעים בהן אפילו בטלפתיה "לאאאאאאאאאאאא!" (צופה בתחרות מלכת היופי של פורום "זהירות, בנות!")

cv blond

New member
מי זאת בכלל../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ומה מרעיבים אותה בבית שהיא יכולה לאכול אותי?..
אבל באמת מי זאת?..

nina ni

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gifוגם ב...

אסקייפ וגו נקסט - אבל שמה לגמרי מפגרים

מאמי../images/Emo68.gif

דברי בשם עצמך.... אים את מכוערת,זאת לא הבעיה שלי... אלה שלך,אבל את יודעת מה? יש הרבה קוסמטיקאים שיכולים להפוך אותך לפחות לקוף[כי בחיים לא תיהיי בן אדם[את הריי בהמה!]]

cv blond

New member
אני לא מבינה!

מה יש פה צמד ענת וכריסטינה?..
שתי משועממות אתן.. אין לכם מה לעשות בחיים וכולם שונאים
אותכם ואין לכם אומץ אף פעם להגיד מה שאתן רוצות
כי אתן מפחדות
שירדו עליכן כי אתן כ"כ מכוערות
אז אתן באות לפורום ויורדות
על אנשים כי אף אחד לא יודע איך באמת את ניראות
יא חולות
מכוערת
עופו מהפורום!

את באמת לא מבינה

את חייבת דחוף לראות את הקומיקס. כריסטינה הגיבה לענת לא לך. רואים שאת לא מבינה שענת היא דמות קומיקס...

Roniii

New member
סי.וי בלונדה../images/Emo78.gif

כדאי לך להיכנס לעמוד הבית ולקרוא קצת עלינו
(וגם על הפרה ענת
) וגם לראות תמונות שלנו בגלריה
, וגם פרקים לדוגמה
וגם וגם וגם... סתם, תיכנסי קצת לעניינים, נראה לי שאת הולכת להסתדר כאן מצויין
. אם את רוצה לדעת עוד משהו, תצלצלי בפעמון

cv blond

New member
סורייייי כריסטינה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סוריייייייייי לא הבנתי נכון
באמת סליחה
ואם את נגד ענת אז אני מתה עלייך!!!
אמממ מישהי יכולה להסביר לי מזה הקומיקס
הזה ואיפה בדיוק אני רואה
אותו למה מזה לא הבנתי!
וסליחהההההההההההההההה

טוב,אני סולחת

הרי אני לא כמו ענת הבהמה,[כבר לא ניכנסתי הרבה לפורום]אז אני אסביר לך הכול: אים יש לך פלפון מרשת אורנג'
[לי יש],אז תיכנסי לאינטרנט-בידור ופנאי-קומיקס יומי בנות ושם כבר תיראי את כול הפרקים... נ.ב-סליחה על ההודעה שהשארתי לך אחרי כול מה שכתבת לי..... ב-
ענק כרי
טינה

p r u d e n s

New member
רוניני(המון זמן לא קראתי לך ככה../images/Emo12.gif)

הפאנפיק שלי- הוא לא נכתב למטרות חובבניות! אלא למטרות רווח! אני רוצה רווח!!! או שכל בנות הפורום יגידו שג'וני דפ שולת או שתשלחו אותי למרכז גמילה או שתוסיפו את הפאנפיק למאמרים. וזו לא בקשה. זו בקשה עצבנית

פרודנס, פרודנס, פרודנס... ../images/Emo67.gif

עוד לא יבש הדיו מההכפשות שלך על שגיאות הכתיב של דניאל, סגניתי הנאמנה ודיוות רפש בזכות עצמה, ומה אני מגלה בהודעה שלך? ציטוט: "...או שכל בנות הפורום יגידו שג'וני דפ שולת..." שולת? אני לא חושבת... אני מקווה שאמא עוד לא זרקה את המחברות הקטנות שלנו, עם כל האותיות, אבל ליתר בטחון, הנה תזכורת: א ב ג ד ה ו ז ח ט י כ ל מ נ ס ע פ צ ק ר ש ת ולא לדאוג. זה רק נראה מסובך... (או כמו שאת אוהבת להגיד, מסובח) "יש דרישות קבלה לפורום הזה?" "לא יודעת, אבל חוכמה היא בטח לא אחת מהן" (שיחה מקרית בכניסה לפורום)

p r u d e n s

New member
חה חה חה!

זה רק מוכיח כמה את טיפשה. 'שולת' זה סלנג-שגיאת כתיב מכוונת. זה כמו להגיד רולז. זה חלק מההתהוות שלי כגרופית רדודה, אז, כמו שניעל, דיוות הטיפשות ושטיח המפתן שלך הייתה אומרת- איזבי הותי בשקת. פרא.

למעלה