שאלה מעניינת

ronenw22

New member
שאלה מעניינת

אם אני יוצא עם בחורה והיא אינה משקיעה בעצמה (בואו נאמר מבחינה חיצונית או מבחינה הגיינית) - האם מחובתי למשוך את תשומת ליבה לעניין או פשוט לברוח? רונן

הייתי לי אותה הבעיה

תראה זה דבר מאוד רגיש כי לפעמים היא פשוט הולכת בדרך שלה ואם תאמר מהשו זה מאוד יפגע בה תן לי פרטים במה היא לא משקיעה תאר את מה שלדעתך דורש שיפור ואוכל לעזור לך... מחכה להמשך שיחה בלוז

ronenw22

New member
לבלוז

אינני יכול להוסיף פרטים פה, משום שהיא נוהגת להגיע לכאן לפעמים והיא תבין.

תשובתיייייי/תגובתי

אם אני נפגשת עם גבר ומשהו לא נראה לי כמו, לבוש, או משהו אסטטי אחר, אני בשום אופן לא מעירה לו, פשוט לא נפגשת איתו יותר, אין לי זכות להעיר לבנאדם בהתחלה כשאני עוד לא מכירה אותה, ולכן הוא יפסיד ויצתרך להבין לבד למה יש לו פרידות. אבל אם יש לי קשר כבר שהתחיל להבנות עם גבר לפחות מספר פגישות ראשונות סביר כזה, אני כן אעיר בכיף, ואדע איך לאמר את זה כדי שהבחור ירגיש טוב, וגם אתן לו הרגשה טובה שהוא גם יכול להעיר לי. אבל כמו שאמרתי, בפגישה ראשונה ושניה לא!!! אני לא מעירה יונית

ב א ר י

New member
רונן...

יש לך הרבה שאלות !!! אני שמח אבל לענות עליהן. אז ככה,זו חובתך וזכותך המלאה לומר לה על כך,במידה וזה מפריע לך,אתה חייב לומר לה על כך בגלוי ללא חשש,הרי זה דבר שאם תסתיר את זה ממנה,יעיב על קשרך עימה. לכן זו חובתך כשם שזו זכותך לכך. אך כמובן שעליך לומר זאת באופן נעים ואדיב ולא בגסות רוח. בארי

blue love

New member
שאלה בהחלט מעניינת...

לא להעיר לה!!!!!!!!!!!!!!!!!ממש לא... למרות שאנשים דורשים מבן הזוג להיות ישר וכנה איתם... כאן זה לא המקום להיות כנה...במידה ואתה עושה זאת אתה פשוט תהייה חסר טקט.. תנסה עוד פגישה אחת או שתיים...אולי היא תשנה את הדברים ... ואם לא ?...תעשה את השיכול שלך אם מתאים לך או לא.. blue

לך רונן........

זה באמת נושא רגיש מאוד. ועוד במיוחד אצל בחורות.. עם זה הוא קשר טרי,, אז אני אישית הייתי נמנעת מלהעיר אבל הייתי מנסה איכשהוא לרמוז וזה בתנאי ובאמת שהבחורה מוצאת חן בעינייך וחבל שבגלל דבר כזה תברח,,כמו שאתה אומר.. ואם זה קשר לא רציני ,,ואתה לא מתכוון להישאר אז אל תעיר,,ופשוט תעזוב ועם זה קשר ארוך אז בהחלט הייתי אומרת רומזת ומעירה,, כי אם אתה אוהב,,ורוצה אותה אז צריך לדעת ולהיות מוכנים לדבר על הכל תזרום עם הבחורה,, כי באמת הגיינה זה הדבר הכי חשוב ועל זה לא הייתי מוותרת ומתפשרת.... שלך...חוקרת

cici

New member
אני חושבת שכן

כי אם לא תגיד לה שמשהו לא בסדר ,היא תמשיך עם זה ואז לא תוכל להיות איתה יותר. אני כם הייתי מדברת איתה!

שמואל20

New member
ברח!!!!

כל צד (גבר/אשה) חייב להשקיע בהייגנה. אין כמו ריח טוב ומרענן המדיף מהגברת..(כולנו יודעים זאת,זה מושך בטירוף)... כך גם אצל הצד הנשי (הידוע ברגישות לריח), במידה והבחור ``מוזנח`` הן נגעלות! רונן,אני מאמין שלפני כל פגישה אתה מתייפיף,מתגלח,משפריץ אפטר-שייב, מתקלח...וכו`, כפי שאתה דואג להיות טיפ-טופ הצד השני צריך להתאים מצב! לכן..ברח!!!. כי בחורה שלא משקיעה בעצמה אולי משקפת תכונה מפחידה של ביטחון עצמי ירוד מאוד או מוזנחות ואפטיות.לא כדי להיכנס ולא כדי להשקיע. אתה לא צריך לציין זאת בפניה (מעליב בטירוף), ומבחינתך.. אתה לא מורה דרך! למה להשקיע בללמד אותה לטפח את עצמה בזמן שעם בחורה אחרת אתה יכול לטפח אינטימיות וכו`.

yoli

New member
רונן......

פסיכלוגיה פשוטה (אמא פסיכולוגית..) אם תשקיע תתלבש יפה, תתקח לפני הפגישה ותשים בושם היא ישר תרגיש לא נוח ותשקיע בעצמה, שרוצים לחנך ילד מאמי נותנים לו דוגמא... יום טוב..

שמואל20

New member
המצב קיים בשטח!

אני בטוח ש``רונן שלנו`` משקיע מספיק (לבוש,ריח וכו`) בכל פגישה.. וזה עדיין לא עבד... אז למה לטרוח!!! אני מצטער על הקרירות, אבל חוסר הייגנה זה קונספט כל-כך נסלד ובצדק!

למעלה