די אתה מפגר...
עצם זה שאתה קורא לאחד עם דעה אחרת משלך טיפש מראה על המחשבה הילדותית שלך לא שלי מותק... אתה לא תגיד לי מי אחים שלי ומי לא, לטעמך הם אחים שלך? סבבה לך תגן עליהם, אני לא הוציא כדור אחד בשביל להגן עליהם, מצידי שהמחבלים יחייו איתם מבחינתי הם לא שייכים למדינת ישראל, מבחינתך הם כן? סבבה לך, אבל את המפה שלי אני לא מצייר ככה.... ערים שמוזכרות בתנ"ך? עזוב אותך, לא ננהל וויכוח על דת, לתנ"ך אין שום משמעות בעייני ולא דיברתי על ירושלים אלא על התנחלויות! אל תבלבל את השכל בדברים שלא אמרתי! איך אני יכול להגיד כמו חו"ל??? בקלי קלות, הם מתנחלים, המדינה שלי נמצאת בקווי 67, מה שכבשנו מהערבים אחרי שהם היו מפגרים מדיי לא לקבל את תוכנית החלוקה! ההתנחלויות לא שייכות למדינה שלי, מבחינתי הפלשתינאים יכולים להקים שם מדינה. מתאבדים בדיוק כמוני? הם טיפשים! חיים מחוץ לקו הירוק עם הילדים הקטנים שלהם! הם רוצחים את הילדים שלהם! לא המחבלים! בושה שהחוק נותנים לכאלה אנשים לגדל ילדים בכאלה מקומות! הם לא מתאבדים בדיוק כמוני! אני חי בשטח ישראל! הם לא! עזה והגדה המערבית לא נכבשו! מה שנכבש זה עד קווי 67!!!! תלמד היסטוריה! לי בטוח אסור לתת נשק? מה הקשר?! אתה ילד מפגר, ומותק בעל המחשבה הילדותית זה אתה, במקום להתנהג כמו ימני אידיוט תלמד קצת ותשכיל