שאלה מעניינת

600RR

New member
לא צפוי ... אבל ...

אני מגן על לנצח
אחי, ילד ירוק וחמוד. עזוב את המילה תכונה אם קשה לך איתה. מי שניתן לו התואר כל יכול .... 'כל' יכול, כן? ... חייב להיות מסוגל גם לאי מסוגלות ... אם את יכול "הכל" אבל אתה לא יכול לא להיות יכול אז אתה לא באמת יכול הכל, קפיש ? זה מה שלנצח התכוון לכתוב (והוא היה עדין). ו ... לנצח ידידי - אם טעיתי אנא תקן, זו כמובן רק פרשנותי הצנועה ללא כוונה להוסיף או לגרוע מדבריך.

600RR

New member
שורה רביעית פסקה שניה אם לדייק ../images/Emo13.gif

ל נ צ ח

New member
בורות דיברת ושוב במומך פסלת.

החלפת סוג אחד של בורות בסוג אחר זו תורתם של בורים ודלי-הבנה הם כל מיני שאריות של בצלים ירוקים מתרקבים מעצמם שבשפה עממית נקראים >> בוסרים <<(חכמולוגים) שדרך האימבסיליות שלהם טפשים אלה לועגים לנסתר הנשגב מהם האינטליגנציה שלהם נאחזת ברקב כזביהם כדוגמא אמונתם החשוכה באלילי הספק הסילוף והכזב שלהם המתעתעים בהם ומדרדרים אותם לבורות אפלים של ריקנות משם מסקנותיהם המטעות והדפוקות שלהם על אלוהים. מזו בורותם שבעיניהם אותה מחשיבים-הם לחוכמה, שוב ושוב דופקים בה ת'עצמם אלה נידוני-גיהנם שדעתם שלהם כלל אינה משגת אפילו להתחיל להבין לנשגב מהם. אנשי-בער הם אלה שמעונינים באמת ובתמים להבין דעת אלוהים כסילים הם אנשים די-חכמים אך דפוקים בשכלם הם חכמים בעיניהם בלבד כאשר האמת היא שגם הם הבצלים הלא ירוקים ז"א הכסילים, מהאימבסיליות שלהם לועגים לנסתר מהם האימבסיליות שלהם נובעת מרוע-הלב שלהם וחוסר-יכולתם להבין את הנשגב מהם ולכן הם העילגים האימבסילים לועגים עלי עליה החוכמה על אלוהים. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

Lechko

New member
התבלבלתי...

אז אני בוסר, בור, איש בער או כסיל? ועכשיו ברצינות, אתה מפחיד אותנו המון בפחדי הגהנום. תספר אולי מהו הגהינום, ממה יש לי לפחד שם ומה מצפה לי כשאגיע?

למעלה