אווו... שאלה טובה! ../images/Emo9.gif
מאיפה הרעיון?
טוב, אז דבר ראשון - הבהרה למחבר השאלה: הכל התחיל במשפט "איזה עידן מודרני אנחנו! פשוט הרווחנו!" והכוונה שלו הייתה שתשאל "למה?" או משהו, ואני אגיד שבדיוק מצאתי באינטרנט משהו שחיפשנו המון זמן! אז מזל שיש אינטרנט! ובמקום זה - אמרת לי: "לא. אני מעדיף איך שהיה פעם!". יופי באמת... זה גרר אותנו לשיחה ארוכהההההההההה של יומיים(!!) על זה... טוב, לפחות יש לי תשובות מוכנות
תשובותי: הייתי מעדיפה לחיות בשילוב של שתי התקופות (למרות שזה אולי אפילו בלתי אפשרי). מצד אחד - כל העידן של האינטרנט והאימייל חוסך המון זמן. אפילו חיפוש דברים כבר מתקיים!! אבל מצד שני, העידן הקודם היה פחות עצלן. על כל דבר עבדו קשה אמנם, אבל הייתה השקעה ולא הייתה עצלנות. היום למשל - אנשים מעדיפים להתכתב באימייל מאשר בדואר רגיל, כי אין להם כוח לצאת לשלוח, או משהו כזה. בקשר למפגש בין שני האנשים, אני דווקא ל מסכימה. למשל אני - לא רוצה חבר, ואני בטוחה שאם הייתי פוגשת אתכם רק במציאות - לא היינו מכירים בכלל, כי לא היה לי עניין לדבר אתכם! וזה, דרך אגב, בדיוק מה שקורה לי בשבט. אני בכלל לא מדברת עם הבנים! אבל אתכם, פה, אני מדברת באייסי, מכירה אותכם, יש קשר, ואז במפגש - אני מדברת אתכם, כי אני יודעת מי אתם מה אתם מו אתם! וההפך: בעידן הקודם, בגלל שהיה קשה לעבור מעיר לעיר - השידוכים נעשו בין אנשים מאותה עיר או מעיר קרובה. היום אנחנו מכירים אנשים ממרחק רב! וההפך, אני למשל מ-ת-ה לראות אותכם, כי אני מכירה רק את הסגנון אבל לא את המראה. אבל את השבט שלי - אני בכלל לא מעוניינת לפגוש או לראוץ, כי הם לא מעניינים אותי ואין לי קשר איתם. מקוה שהבהרתי את זה טוב.... ולא להתנפל - כמו שכבר עשו לי פה!! נ.ב. כבר אמרתי שבדודה שלי אצלי עד יום שלישי. אז אני פשוט מחפשת את הזמן הכי טוב שאני אוכל להיות בשקט בפורום ובאייסי בלי שהיא תהיה פה... (אתמול אריאל דיבר איתה באייסי, נכון?) בגלל זה השעה המוקדמת שאני פה (קמתי בשמונה ורבע
). אז אני מקווה שיצא לי להיות פה מספיק! מתה עליכם!!!!!!!!!!!! אני.