שאלה מעניינת...

גם אתה תבדוק!!!

אני כל שניה מרעננת ואין מכתב חדש. ואני מן הסתם עוד מעט אפסיק להיות במחשב כי בדודה שלי תתעורר, אז אני אשמח אם תיכנס לאייסי

שאלה מעניינת...

"חדש ימינו כקדם"?! מה דעתכם בנושא העבר והעתיד? אם היו הותנים לכם אפשרות לחיות בתקופה של היום (ז"א: אינטרנט, משחקי מחשב, איסיקיו, אי מייל, מזגנים וכדומה...) או לחיות בחיים של פעם (לוח מודעות-{זה יהיה הפורום
}, משחקי קופסא, דואר רגיל וכדומה...) בקיצר החיים של היום או של פעם... סתם דוגמא: תחשבו על מפגש של שני אנשים שנפגשים בימינו- הם בכלל לא נפגשים רק מתכתבים דרך האי סי והאימייל ותחשבו על אותו מקרה פעם- שניהם היו נפגשים וככה הקשר היה יותר טוב וכל אחד חיכה לראות את השני. דעתי היא שברור שאני מעדיף את המזגן והאינטרנט אבל אני עדיין חושב על הצד החוויתי שבזה... תחשבו על זה ותשרשרו
....,*שבוע טוב לכולם*

beckham17

New member
לדעתי....

אם לא מכירים את האדם מייד בפרצוף, אז לומדים להכיר אותו באמת... לעומת זאת, זה שאתה רואה מישהו ישר יוצר עליו סטיגמות... זה היתרון כיום... אבל ברור שהיה נחמד לחשוב על זה...

אושרה1

New member
אוקי:

בס"ד אני בטוח בטוח בטוח רוצה להיות פעם. בלי כל הרעש והזיהום אויר הכל היה אז גם תמים וכיפי ואני אחת כזאת שאוהבת כפרי כזה בלי מכוניות ועם שדות ובלי בניינים זה בול בשבילי! אני ממש רוצה ת'עבר למרות שגם כאן נחמד. זה כיף לחשוב על אם הייתי יכולה אז... אושרה

טוב בואי נקשה את זה...

תחשבי בלי מזגן, אינטרנט פ-ו-ר-ו-ם בני עקיבא (כל המכורים תתחילו להתעורר

אושרה1

New member
אז...

בס"ד נכון אני מכורה אבל... הייתי מעדיפה שילדים ישבו וישחקו בערמות קש מאשר שישבו כל היום מול המחשב ולא יפתחו חיי חברה(לא אומרת שאנחנו כאלו). ומזגן: תראו אני שונאת מזגנים רק שממש חם אני פותחת את התריס של המזגן שבחדר שלי-מזגן עושה לי סינוסיטס אז... פעם... אושרה

ויי,

קטעים,סינוסיטיס זה בדיוק מה שהרופא שלי אמר שחטפתי בשבוע שעבר- לא עוד לא עבר לכל המתעניינים.. אהמ, פעם או היום? בוודאי שהיום ולו רק מהסיבה שאין אצלי אילו והאם. אני חיה עכשיו כיאני אמורה לחיות עכשיו, ואני אעשה שיהיה לי טוב כי אין אופציה אחרת- ראיית עולם שכזאת אני מניחה

lali37

New member
זה הדבר הכי דפוק להגיד...

כאילו נכון אני מכורה
מאד
אני מודה... אבל אם הייתי חייה פעם אז לא הייתי מכורה זה לא היה חסר לי בכלל... אבל לא יודעת מה אני מעדיפה לכל תקופה יש את היתרונות והחסרונות שלה...

אווו... שאלה טובה! ../images/Emo9.gif

מאיפה הרעיון?
טוב, אז דבר ראשון - הבהרה למחבר השאלה: הכל התחיל במשפט "איזה עידן מודרני אנחנו! פשוט הרווחנו!" והכוונה שלו הייתה שתשאל "למה?" או משהו, ואני אגיד שבדיוק מצאתי באינטרנט משהו שחיפשנו המון זמן! אז מזל שיש אינטרנט! ובמקום זה - אמרת לי: "לא. אני מעדיף איך שהיה פעם!". יופי באמת... זה גרר אותנו לשיחה ארוכהההההההההה של יומיים(!!) על זה... טוב, לפחות יש לי תשובות מוכנות
תשובותי: הייתי מעדיפה לחיות בשילוב של שתי התקופות (למרות שזה אולי אפילו בלתי אפשרי). מצד אחד - כל העידן של האינטרנט והאימייל חוסך המון זמן. אפילו חיפוש דברים כבר מתקיים!! אבל מצד שני, העידן הקודם היה פחות עצלן. על כל דבר עבדו קשה אמנם, אבל הייתה השקעה ולא הייתה עצלנות. היום למשל - אנשים מעדיפים להתכתב באימייל מאשר בדואר רגיל, כי אין להם כוח לצאת לשלוח, או משהו כזה. בקשר למפגש בין שני האנשים, אני דווקא ל מסכימה. למשל אני - לא רוצה חבר, ואני בטוחה שאם הייתי פוגשת אתכם רק במציאות - לא היינו מכירים בכלל, כי לא היה לי עניין לדבר אתכם! וזה, דרך אגב, בדיוק מה שקורה לי בשבט. אני בכלל לא מדברת עם הבנים! אבל אתכם, פה, אני מדברת באייסי, מכירה אותכם, יש קשר, ואז במפגש - אני מדברת אתכם, כי אני יודעת מי אתם מה אתם מו אתם! וההפך: בעידן הקודם, בגלל שהיה קשה לעבור מעיר לעיר - השידוכים נעשו בין אנשים מאותה עיר או מעיר קרובה. היום אנחנו מכירים אנשים ממרחק רב! וההפך, אני למשל מ-ת-ה לראות אותכם, כי אני מכירה רק את הסגנון אבל לא את המראה. אבל את השבט שלי - אני בכלל לא מעוניינת לפגוש או לראוץ, כי הם לא מעניינים אותי ואין לי קשר איתם. מקוה שהבהרתי את זה טוב.... ולא להתנפל - כמו שכבר עשו לי פה!! נ.ב. כבר אמרתי שבדודה שלי אצלי עד יום שלישי. אז אני פשוט מחפשת את הזמן הכי טוב שאני אוכל להיות בשקט בפורום ובאייסי בלי שהיא תהיה פה... (אתמול אריאל דיבר איתה באייסי, נכון?) בגלל זה השעה המוקדמת שאני פה (קמתי בשמונה ורבע
). אז אני מקווה שיצא לי להיות פה מספיק! מתה עליכם!!!!!!!!!!!! אני.

tamarhp

New member
טוב....

אם היתה לי אפשרות לבחור את התקופה לפני שהמכרתי למחשב ולמזגן, הייתי בוחרת בתקופה שלפני הרבה שנים. פעם, בשביל לשמור על קשר היה צריך להיפגש, היום מספיק לשלוח מסר. וזה כל כך הורס!!!

למעלה