שאלה מעניינת

סקיני

New member
שאלה מעניינת

נניח שאני נשואה לאזרח EU , ונניח שיש לי תעודת תושב מוחתמת בדרכון, ונניח שאני גרה באותה מדינה שיש לי תעודת תושב בה, חיה ועובדת. מה לעזאזל אני אמורה לעשות בכניסה לשדה התעופה לעבור ב- EU או בתור של ה NON EU ?. מישהו יודע?

lilach de

New member
את אזרחית ישראלית, נכון?

ועל כן, בכניסה לישראל את חייבת להכנס בתור של הישראלים. אין לך פספורט אירופי, נכון? אלא ויזה כלשהי שמוחתמת בדרכון הישראלי שלך, נכון? על כן, גם בכניסה לאירופה עליך לעבור בתור של הזרים.

chunga

New member
גם התשובה פשוטה ../images/Emo140.gif

כול זמן שיש לך תעודה חתומה של מדינה ב EU את תושבת האיחוד האירופאי ואת עוברת בתור של EU

סקיני

New member
המ..אז סתם התגנבתי לי..../images/Emo3.gif

בכל זאת , איכשהוא תמיד נכנסתי בתור של ה- EU הרימו פעם אחת גבה..האם לחדול ממנהגי הרעים?

lilach de

New member
../images/Emo13.gif אל תפסיקי

פשוט כל פעם תבחרי את התור הקצר יותר. בהצלחה.:)

lilach de

New member
את בטוחה בזה?

אני בכלל לא. אבל אם את במעמד דומה לשלה ויש לך הניסיון הזה, אז את בטח צודקת.

סקיני

New member
../images/Emo13.gif זה ממש נופל בתחום האפור

שאלתי אנשים במצבי פה באירופה וכולם לא יודעים , חלק עוברים בתור של ה- EU חלק לא , את חלק מעיפים את השאר מעבירים.. על כל פנים גם לפקידי ההגירה בשדה אין מושג קלוש. בינתיים איך שהצעתם ננסה את שיטת התור הקצר.

שמעי

New member
אני ישראלי שגר באנגליה אני תמיד

פותח להם את הדרכון בדף של הויזה ובנתיים זה עבד כל פעם

סקיני

New member
זה באמת רעיון!

תמיד נתתי להם לדפדף בהשתאות יחד עם הסבר מצידי של I AM A UK RESIDENT AND THIS IS MY HUSBAND. בינתיים זה עבד עד שבפעם האחרונה , הפקידה שלחה אותי לתור הזרים שהיה ארוך כאורך הגלות!!

moonshaa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מצחיקים

ישראלים או לא ישראלים, אני בכל פעם נכנסת דרך הזרים. אין ספק שפעם הבאה אני אעשה מה שאת עושה. תודה.

למעלה