שאלה מעניינת מה הייתן מעדיפות. בחור נראה טוב אבל נמוך? או גבוה/חטוב ולא נראה כ"כ טוב?
ר רiעה צxן New member 27/5/10 #1 שאלה מעניינת מה הייתן מעדיפות. בחור נראה טוב אבל נמוך? או גבוה/חטוב ולא נראה כ"כ טוב?
A aint mindless New member 27/5/10 #2 הפוך את השאלה.. מה היית מעדיף בחורה שנראית טוב ונמוכה, או בחורה עם אחלה גוף אבל עם פרצוף סביר? ברור שהראשונה..
הפוך את השאלה.. מה היית מעדיף בחורה שנראית טוב ונמוכה, או בחורה עם אחלה גוף אבל עם פרצוף סביר? ברור שהראשונה..
ר רiעה צxן New member 27/5/10 #7 ברור ש נמוכה ויפה. השאלה יותר רלוונטית לבחורות. כי יש להם אופציה לנמוך ולגבוהה. זה עניין של טעם. אבל בחורים בדרך כלל לוקחים בחורה נמוכה מהם. בחור נמוך לא יכול לקחת בחורה גבוהה גם אם הוא נדלק עליה, זה לא מתאים שהבחורה גבוהה יותר מהבחור...
ברור ש נמוכה ויפה. השאלה יותר רלוונטית לבחורות. כי יש להם אופציה לנמוך ולגבוהה. זה עניין של טעם. אבל בחורים בדרך כלל לוקחים בחורה נמוכה מהם. בחור נמוך לא יכול לקחת בחורה גבוהה גם אם הוא נדלק עליה, זה לא מתאים שהבחורה גבוהה יותר מהבחור...
א אלינורוש 19 New member 27/5/10 #5 שאלה טיפוסית לפורום שידוכים.... אני אישית מעדיפה מישהו מושלם....ויש לי אחד כזה/tapuzforum/images/Emo99.gif
שאלה טיפוסית לפורום שידוכים.... אני אישית מעדיפה מישהו מושלם....ויש לי אחד כזה/tapuzforum/images/Emo99.gif
ב ביג סנופית New member 27/5/10 #6 שאלה שאנלא מצליחה להתמודד איתה. נצא מנקודת הנחה שבעלי שיחיה, לא יהיה לא כזה ולא כזה. בעזרתו יתברך.