שאלה מעניינת.

blaumark

New member
הדרכת ניסיון על טיסן שלי

היי שמי מארק אני מפעיל המועדון Jet Club לתת לך טיסת ניסיון או הדרכת היסיון על טיסן שלי כדי שתוכל לראות האם זה באמת בשבילך אגב גם אני אופנוען לשעבר אם אתה אוהב אופנועים אין סיכוי שלא תאוהב את עום הטיסנים כך בחשבון מחיר כניסה כולל הכל אולי קצת בהגזמה 3000 ש"ח אבל זה רק ההתחלה אני בשנתיים הראשונות הוצאתי מעל 20000 ש"ח אבל אני נסחפתי בטירוף יש לי המון טיפים כדי לעזור תיצור קשר אלפוני בשעות הערב

המון תודה...

אבל כמו שאמרתי , אני לא רוצה להטיס טיסן שלא שייך לי. האמת היא שאני די בטוח שברגע שאני אעלה את הטיסן שלי לאויר בפעם הראשונה אני לא אוכל להתנתק מזה לעולם (תמיד הייתי חולה טיס וכו...) אני מאמין שבעתיד אני אכנס לזה. ד"א , הנטיה שלי היא לבנות את הטיסן הראשון ולא לקנות ARF. יש סיבה מיוחדת לא לעשות את זה ?

Matan G

New member
אתה לא צריך לפחד מזה..

מארק מדריך בעין שמר ואם הוא נותן לך "סיבוב היכרות" אז זה בסדר, את ההמראה/נחיתה לא אתה עושה אלא אתה מקבל תחושה של להטיס טיסן באוויר (עם הדרכה). כיום עדיף לקנות ARF מסיבה כלכלית. אם תקנה קיט תצטרך לקנות: תושבת מנוע, מיכל דלק, גלגלים, ציפויים וכו´ וגם להשקיע שעות עבודה. לפעמים מחיר של קיט יוצא אפילו יותר מ ARF ממוצע.. בהצלחה.

לא עניין של פחד.

חוסר רצון לקחת אחריות. חבר שלי רצה שאני אבדוק משהו באופנוע שלו (בעברי אני מכונאי) והוא ביקש שאקח אותו לסיבוב. היות ואני יודע שאף אחד לא רוכב על האופנוע שלו (משוגע !!!) סרבתי בנימוס. אני אוהב לקחת אחריות רק לדברים שלי.

למעלה