שאלה מעניינת ביותר!!!

שאלה מעניינת ביותר!!!

ידוע לנו שוולדי חי וקיים! אך מישהו זוכר את הפרק הראשון בספר הרביעי "בית רידל". מוזכר שם שהמשרתת מצאה את גופותיהם של טום רידל והוריו "מתים וחסרי הבעה". אז איך יכול להיות שרידל חי בבית יתומים (הספר השני) הוא אפילו לא היה צריך לחיות. ג.ק. וויזלי

solace

New member
נראה לי שהכוונה היא...

שטום רידל הידוע בכינויו לורד וולדמורט רצח את אביו המוגל שעל שמו נקרא- הוא שנא את המוצא המוגלגי שלו בכלל ואת אבא שלו בפרט (אני לא בטוחה, אבל נדמה לי שבגלל שאבא שלו עזב את אמא שלו כשהוא גילה שהיא מכשפה)- לכן הגופות שנמצאו הן של אבא, סבא וסבתא של וודלדי- בכל אופן ככה אני הבנתי את זה...

liel3

New member
נכון ../images/Emo39.gif

זה גם מה שאני הבנתי זה הכי הגיוני!

Nagini Potter

New member
כן, אבל.....

ידוע לנו שוולדי יקירנו בן שישים ומשהו בערך, בספר הרביעי. אהמ - בעיה. איש בן שישים ומשהו ואבא שלו עוד חי? טוב טוב, הוא קוסם, אז הוא חי הרבה זמן, אבל סבא וסבתא שלו עדיין חיים?! זה כבר לא הגיוני. בני כמה הם? אולי סתם במשפחת רידל עושים ילדים בגיל צעיר? טוב, בכל מקרה - זה לא יותר מדי הגיוני..... Nagini Potter

*אנחה*

לאבא של טום רידל קוראים גם טום רידל. טום רידל ג´וניור {הלא הוא וולדי} רצח אותם {אם את זוכרת, פרנק ברייס אמר שהוא ראה נער עם שיער שחור וכו וכו}(המשפחה של אבא שלו) כי וולדי אמר בחדר הסודות שאבא שלו ברח אחרי שגילה שאשתו מכשפה או משהו כזה...אז...הוא רצח אותו...או, ג´וי...! -ליאת-

רחלי!

New member
גם אני חשבתי ככה בהתחלה

כי קראתי את פרקים 1-2 של ספר 4 בפיראטי... אבל כשקראתי את שאר הספר, וגם חשבתי קצת, הבנתי ת´סיפור, שהסבירו לך כבר בתגובות אחרות. חתול|רחלי

Dudidud

New member
לפי הבנתי...

אבא של לורד... עזב אמא שלו שמתה... וכנראה שהוא פשוט התחתן עוד פעם ווולדי פשוט הרג את אבא שלו אשתו של אשא שלו, וחצי אח שלו. ככה אני הבהתי את זה... dudi

למעלה