שאלה מעט מביכה אשתו של חבר שלי היא בהריון, איך אפשר לשאול אותה בנימוס (בטלפון) איך זה הולך לה וכו'?
ל לעתניאל ולמלך New member 22/3/04 #1 שאלה מעט מביכה אשתו של חבר שלי היא בהריון, איך אפשר לשאול אותה בנימוס (בטלפון) איך זה הולך לה וכו'?
M Moonshadow Rogue New member 22/3/04 #2 Don't I know you from somewhere? שמח לראותך מקבל את ההמלצה שלי ומגיע לפה... אני חושב ששאלה פשוטה כ"מה שלומך?" או משהו "שובב" כמו "מה שלום הבטן\הקטן?" זה יהיה הולם
Don't I know you from somewhere? שמח לראותך מקבל את ההמלצה שלי ומגיע לפה... אני חושב ששאלה פשוטה כ"מה שלומך?" או משהו "שובב" כמו "מה שלום הבטן\הקטן?" זה יהיה הולם
ה הַמוֹרָה שוּלָה New member 22/3/04 #3 שובב זה טוב ../images/Emo13.gif ואולי הגיע הזמן לדבר בלשון רבים? (באותה ה"שובבות" כמובן משהו כמו מה שלומכם ? או : איך אתם מרגישים? ואז , לנוחיותה היא יכולה לפרש את זה ולקחת את זה לאן שנח לה - דהיינו או לענות בשמה ובשם בעלה בלבד , או בשמה ובשם עוברה או בכלל בשם שלשתם. וכך תראה לאן נושבת הרוח ואם אפשר להמשיך ולהתעניין בנושא או לא. ברוחבא וגם ברוך הממליץ
שובב זה טוב ../images/Emo13.gif ואולי הגיע הזמן לדבר בלשון רבים? (באותה ה"שובבות" כמובן משהו כמו מה שלומכם ? או : איך אתם מרגישים? ואז , לנוחיותה היא יכולה לפרש את זה ולקחת את זה לאן שנח לה - דהיינו או לענות בשמה ובשם בעלה בלבד , או בשמה ובשם עוברה או בכלל בשם שלשתם. וכך תראה לאן נושבת הרוח ואם אפשר להמשיך ולהתעניין בנושא או לא. ברוחבא וגם ברוך הממליץ