שאלה מעט מביכה

שדמה

New member
שאלה מעט מביכה ../images/Emo3.gif

מה הזמן הסביר שרצוי ל"אשר" למתבגרת בת 11.5... להוריד שערות מבית השחי
ומתי בכלל מהרגלים
סילחו לי על ה...
אם היה תלוי בה זה כבר היה עכשו- מה דעתכם ואיך רצוי לעשות זאת בצורה עצמאית או מקצועית
מבלי לגרום לה ל-

AYELET1

New member
אני הסכמתי בגיל בוגר יותר

ובתי עושה את זה באופן עצמאי בעזרת משחה. הבעיה שבפעם האחרונה היתה תגובה אלרגית(כנראה) למשחה
אז נצטרך לשקול אמצעים אלימים יותר... אבל מצד שני, עם משחה , מה איכפת לך???

רדמס-ה

New member
תמיד ביחד ../images/Emo24.gif

לשדמה בתור אם לארבע בנות.... ומניסיון, תמיד רצוי לעשות זאת ביחד איתך ולא לבד, לא יעזור לך אם תגידי "לא עכשיו" כי ממילא הן יעשו זאת לבד, אז מה עשית. ושוב מניסיון - חבל על המילים, היא לא תשתכנע. תאמיני לי יש דברים הרבה יותר חשובים מזה להתווכח עליהם. למדי אותה כיצד לעשות זאת, בדרך הטובה ביותר (לדעתך) ותזרמי איתה, כך תמנעי חיכוכים , שבאמת מיותרים. הרי זה יגיע בסופו של דבר... מהמבינה לליבך מאד !!!! רדמס-ה

גלי®

New member
לדעתי,זה ממש לא תלוי בגיל כרונולוגי

אלא , בכמה זה מפריע לה ... יש כאלו שמטבען הן בהירות יותר או חלקות יותר ....

שמתחיל הריח כדי להמליץ

להוריד שיער בבתי השחי, ולשים דיאודרט, למדתי את הבת הגדולה שלי לגלח, אבל לרחוץ עם מים חמים את הסכין, שלא יהיו זיהומים. חוץ מזה למדתי אותה לשים דיאודרט ג´ל של ג´לט, יקר, אבל היחיד שהוא נגד ריח, ואני משתמשת בו.

דניאלה-

New member
הי שדמה... ../images/Emo8.gif

לקטנה שלי הרשתי להוריד שיער ברגליים עם שעווה כבר בגיל 10 העניין הפריע לה, ולא ראיתי שום בעיה - וטוב שכך! המתבגרות יושבות ומורידות אחת לשניה (איזה חסכון)... מתחת לבית השחי היא התחילה להוריד לפני חצי שנה (בגילה של בתך) עם סכין גילוח.... בקיצור, היא חלקה ויפה ומרוצה...
ד.

מיכל+3

New member
לא רואה בעיה למה לא בגיל 11.5 ?

אני חושבת שזה די דוחה שערות בבית השחי וגורם לזיעה מיותרת וריח שלא נדע ! אני חושבת שהייתי מראה לה איך מתגלחים בבית השחי ובטוח קונה לה דיאודורנט טוב !! אני הורדתי שערות ברגליים כבר בגיל 12 בשעווה !

מיכל@ל

New member
שדמה

אולי היא תסכים להבהיר את הרגלים בתור התחלה ? אם היא לא ממש שעירה יכול להיות שהיא תסכים וכך תוכלי לדחות זאת מעט...

בדיוק בדיוק בזמן שמתחיל להפריע

לה. אין גיל כרונולוגי כמו שההתפתחות המינית של כל אחת בקצב שלה ככה גם רמת המודעות לעצמה. יש לי ילדה כמעט בת 12- בכלל לא בכיוון!!! אבל גם ההתפתחות הפזיולוגית שלה איטית אז אולי זה יבוא יחד.. בכל מקרה-לא יעזור להגיד לילדה-רק בעוד שנה/שנתיים אפילו אם זה רק כתוצאה של לחץ חברתי ולא צורך ממשי ושנית- עדיף שתעשה הלכ תחת הדרכה בקרה וסיוע של אמא,מאשר של האחות של השכנה.

למעלה