../images/Emo247.gif אכן שאלה אישית
בעיקרון זאת שאמרה שלא-מיניים אין עניין בפורנו צדקה, פשוט א-מיניים שהם לא א-מיניים ברמה גבוהה/אבסולוטית אז הם יכולים למצוא בזה עניין, בכל אופן זה לא מה שצריך לייצג תקהילה. חוץ מזה א-מיני יכול לתעניין בזה בקטע של לראות במה מדובר, בין אם משום שלא יצא לו לשתתף במשהו מיני, ובין אם משום שהוא רצה לראות איך זה בין מיניים.
בכל אופן מסתבר שמין רגיל לא מגעיל אותי או משעמם אותי, אז אני מסוגל לצפות בזה אם הרצה. אבל מגעיל אותי מין אוראלי או אנאלי. חוץ מזה אני לא אוהב שמין הוא חד צדדי, שרק צד אחד נהנה ממנו ומגיע לסיפוק מיני, שיש העדרת הגבר והשפלת האישה, שזה נראה או נשמע כמו אונס. משיחות של מיניים הבנתי שיש מיניים רבים שנהנים יותר מלנצל ולהשפיל מאשר אחרת. המין בבסיסו לא משפיל ופוגע עבור שום צד לדעתי, אלו הם הדברים אחרים מסביב שיכולים לגרום לו להיות משפיל, חד צדדי ופוגעני.
חוץ מזה גיליתי שיש לי חולשה לנשים אקטיביות, אז אם יראו סצנה שיש בו אישה אקטיבית זה יעשה לי את זה. אישה שתמיד פסיבית ולא יוזמת זה דיי בנלי מבחינתי, ולא מראה על השתתפות מלאה ומוטיבציה גדולה. בכל אופן כפי שניתן להבין מזה פורנוגרפיה ומיניות בצורתה הפופולרית בחברה המינית זה לא בדיוק בשבילי, בטח שלא רובה. אבל לקח לי זמן להפריד בין דברים שכן יכולים למשוך אותי לבין דברים שדוחים אותי, דברים שדוחים אותי הרבה יותר נפוצים מאלו שלא, ביחוד אצל אנשים מאוד מיניים.