שאלה מסקרנת..

שאלה מסקרנת..

איך אני יכולה לדעת מה הייתי בגלגול הקודם? והאם ז יכול להשפיע עליי היום?ז'תומרת יש קשר בין הגלגול הקודם להיום? אבל בגדול איך אני יכולה לדעת מה הייתי?.. תודה.

יש קשר בין גלגול קודם לחייך היום

העוסקים בשחזור גלגולים קודמים יעידו שזה משפיע וגם ניתן לרפא אנשים כך שפותרים בעיות מגלגולים קודמים ואז בחייך היום הדברים משתפרים. לי למשל עשו טיפול אסטמה לשי וגיליתי כל מיני סיטואציות שבגלגולים קודמים השפיעו לי על הנשימה

תודה לילי..אבל אני יותר סקרנית איך

אני יכולה לדעת מה הייתי בגלגול הקודם?............צריך לפנות למישהו,משו?או שיש דרך לדעת זאת בעצמי? תודה.

בואי נתחיל מזה שיכול להיות שהיו לך

הרבה גלגולים קודמים ובכל אחד מהם היית משהו או מישהו אחר, לדוגמא אני היית ב1668 ילדה קטנה ולפני כן הייתי ענק מגושם, ולפני כן הייתי צל, ולפני כן הייתי אישה בצינוק....וזה היה בערך ב1943, אז ככה שזה לא משהו מוחלט, על מנת לדעת מה היית בגלגול הקודם ואף לפתור בעיות או לטפל בדברים שמציקים לך הייתי ממליצה ללכת לשחזור של גלגול נשמות י שמתקשרים ומשחזרים היום בשפע, גם אימא שלי עוסקת בזה כך שאני יכולה לשאול אותה עוד שאלות במידה ויש לך כאלה

אממ וואו זה מדהים!

האמת היא שאני מופתעת בסך הכל רציתי לדעת מה הייתי בגלגול הקודם וכן..למה לא..גם בגלגולים שלפני..אני פשוט בהלם קצת כי לא ידעתי שיש קשר לדברים של היום לגלגולי הקודמים. האם את תוכלי לברר לי מה הייתי בגלגולי הקודם?את צריכה לדעת עלי פרטים?למשל כמו תאריך לידה או משו?

הז לא עובד ככה, צריך לעשות שחזור

לנשמה, זה כמו מדיטציה כזו שעוזרת לנשמה להתחבר לערוץ הרוחני

Governor

New member
>לדוגמא אני היית ב1668 ילדה קטנה<

היכן התגוררת אז? >הייתי ממליצה ללכת לשחזור של גלגול נשמות י שמתקשרים ומשחזרים היום בשפע< איך ניתן לאמת את נכונות טענות משחזר הנשמות?

למעלה