שאלה מסקרנת..

שאלה מסקרנת..

יש מבינכם.. שאוהבים את קיי זאת שרוצה להפריד בין צ'ריטי למיגל.. ויש שאוהבים את אייבי כי היא מפרידה בין סאם לגרייס זאת ועוד גם תרזה העקומה שאני לא סובלת אותה.. אם היו מנסים להפריד בניכם לבין אהוב/ת ליבכם? מה הייתה התגובה שלכם? וכדאי שתחשבו על מישהו שאתם באמת באמת אוהבים! התשובה שלי תגיע אחר כך.

תודה

אני הייתי אומרת תודה כי בדיוק אני וחבר שלי נפרדנו אחרי 3 וחצי שנים ולדעתי הייתי יכולה לחסוך לעצמי המון אם אני והוא היינו נפרדים לפני שנתיים!

תשובה

אבל איתן כן אוהב את תרזה וקיי באמת קצת הרבה הגזימה, לפתות את מיגל כשהיה הוזה ולהביא ממנו ילד, וסם גם אוהב את אייבי הם בטוח צריכים להיות ביחד וחוץ מזה צ'ריטי מתחילה לעלות לי על העצבים

AsHtOn GiRl 3

New member
לא קשור...

אולי באמת הם מגזימות וזה לא יפה
אבל מה שאני אוהבת בתרזה קיי ואייבי <שהן הדמויות האהובות עליי
> זה האופי שלהן וזה שן מוכנות לעשות הכל למענן אהוב ליבם

python 4

New member
אם איזו פוסטמה היתה מנסה להפריד

ביני לבין לואיס, אוֹי מה הייתי עושה לה. The sKay is the Limit

I n n u e n d o

New member
אוקי

אם מישהו היה מנסה להפריד ביני לבין מישהו הייתי שמה לב לזה ישר לא כמו צ'ריטי שכל הזמן נאיבית ולפעמים זה מעיק. הייתי שומרת על מה ששלי ולא נותנת לאף אחד

המישהו הזה היה מסכן../images/Emo70.gif

לא הייתי נותנת לאף אחד לקלקל, אני לא הייתי עיווורת כמו צ'ריטי או גרייס. גוון לעומת זאת קצת חשדנית, אבל בגלל שהיא כל כך ט-י-פ-ש-ה אז היא סומכת על תרזה. את אייבי אני לא מצדיקה. איך היא יכולה לחשוב על פירוק נישואים מאושרים (של גרייס וסם) שנמשכים כבר 20 שנה? הרי לה היו לפני שנים 2 אופציות: 1. להתחתן עם בחיר ליבה ולחיות באושר (סם) 2. להתחתן עם בחור עשיר בעל השפעה ולחיות בעושר (ג'וליאן), אך להיות אומללה כל חייה כי הרי היא גילתה שהבחור בכלל לא אוהב אותה. היא בחרה באופציה 2... היא פגעה בסם ובנוסף לכך הסתירה ממנו כל השנים את העובדה שיש לו בן ממנה. לא מגיע לה להיות עם סם! משולש תרזה-אית'ן-גוון: פה אני מצדדת בתרזה. הרי לאית'ן יש רגשות כלפי תרזה, זה לא בסדר להתחתן כשאתה מרגיש משהו לבחורה אחרת, ושהוא עוד נישק אותה שזה דבר אינטימי ורגשי מאוד לדעתי. הוא לא צריך להתחתן עם גוון, וחוץ מזה הם נמצאים כל כך הרבה זמן ביחד (10 שנים או יותר) שבמוקדם או במאוחר הוא ירצה לנסות בנות אחרות וגם היא תרצה לנסות גברים אחרים כי הם יותר מידי זמן ביחד. משולש צ'ריטי-מיגל-קיי: הסיבה היחידה שאני רוצה שמיגל יהיה קיי, היא שצ'ריטי תסבול! היא מעצבנת אותי, כזאת תמימה ומתוקה , אוףףףף!!!!!!

x t i n a

New member
אלללקקק

קודם כל תרזה ממש ממש ממש לא עקומה!!! אני חולה עליה והיא מנסה להפריד בין גוון לאיתן אז נו אז מה גוון העקומה הזאת בכלל לא אוהבת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא רוצה שאייבי תפריד בין סם לגרייס... אבל אני לא מבינה מה הקטע למה הוטא לא מספר לגרייס???

נכון

גוון רוצה אותו יותר בגלל הכסף שלו והמעמד וכל זה וצ'ריטי כזאת נחמדה , מטומטמת שנמאס ממנה כבר

LauraLF

New member
תראו

גוון התאהבה בו בגלל שהיא הכירה אותו... תרזה התאהבה בו בגלל שהיא חולמת להיות ממשפחת קריין והיא התאהבה בו רק מתמונות וסיפורים לא כמו גוון שעברה איתו הכל והכירה את כולו.

crazystav

New member
לא זה לא ממש נכון! כי גוון רק רוצה

להיות גברת קריין! אם היא הייתה יודעת לפני החתונה שלה ושל איתן שהוא הבן של סם לא נראה לי שהיא הייתה מתחתנת איתו! תרזה אוהבת אותו הרבה יותר כבר הרבההההההההה מאוד זמן! ולא בגלל שהוא קריין!

LauraLF

New member
תרזה לא הכירה את האופי שלו בכלל

היא הכירה אותו מתמונות ומהעיתונים בלבד! גוון הכירה את האופי שלו להזכירכם.

נכון שהיא רק הכירה

אותו מתמונות ועיתונים אבל אחרי זה היא למדה להכיר אותו! ועובדה שיש לה מלא במשותף איתו! והם ממש נראים כמו זוג! וגוון מתחתנת איתו רק היא רוצה את המעמד וכי הורים שלה שרוצים שהיא תתחתן איתו אמרו לה שהיא אוהבת אותו!! (כמו הנישואים של אייבי וג'וליאן) ותרזה ואיתן יותר חמודים ביחד!

למעלה