אין לי כח לעבור על כל הדראפטים אי פעם
אבל אם נסתכל נניח מדראפט 1995-2005 (מעבר לזה זה קצת מצחיק להתסכל כי זה היה לפני קצת זמן). מה שעשיתי זה פשוט רשמתי לגבי כל שנה שחקנים סבירים שיצאו מהסיבוב השני. יכול להיות שדילגתי על מישהו בטעות בלי לשים לב או שאני פשוט לא מכיר כי האו היה טוב לאיזה 7 עונות אבל לא במזן שאני עקבתי או משו כזה. סיבוב שני 1995: דוניאל מארשאל, אריק סנואו סיבוב שני 1996: מאליק רוז סיבוב שני 1997: סטפן ג'קסון, אנתוני ג'ונסון, מארק בלאונט סיבוב שני 1998: רשארד לואיס, ג'רום ג'יימס, קאטינו מובלי, רייפר אלסטון, שון מארקס, גרג באקנר, ראיין בואן. סיבוב שני 1999: מייקל רופין, קלוין בות', פרנסיסקו אלסון, מאנו ג'ינובלי סיבוב שני 2000: מארקו יאריץ', מייקל רד, אדי האוס, ג'ייק וושקול, אדוארדו נאחרה, בריאן קארדינל, ג'ייסון הארט סיבוב שני 2001: טרנטון האסל, גילברט ארינאס, וויל סולומון, בריאן סקאלבריני, מהמט אוקור, ארל ווטסון, בובי סימונס, ג'רון קולינס סיבוב שני 2002: רוג'ר מייסון, דן גדזוריץ', קרלוס בוזר, רונאלד מוריי, מאט בארנס, דריוס סונגליה, ראסול באטלר, לואיס סקולה סיבוב שני 2003: ג'ייסון קאפונו, לוק וולטון, סטיב בלייק, וולי גרין, זאזא פאצ'וליה, קית' בוגאנס, מאט בונר, מו וויליאמס, קייל קורבר, סיבוב שני 2004: אנדרסון ורג'או, רויאל אייבי, כריס דוהון, טרבור אריזה, סיבוב שני 2005: ברנדון באסס, סיג'יי מיילס, ארסן איליאסובה, רוני טוריאף, וון וויפר, מונטה אליס, רוקו אוקיץ', אנדרה בלאטץ', לואיס וויליאמס, ריאן גומז, אמיר ג'ונסון, מרסין גורטאט. סיבוב שני 2006: סטיב נובאק, קרייג סמית', דניאל גיבסון, פול מילסאפ, ליאון פואו, ריאן הולינס רשמתי את כל השחקנים שהתקדמו והייתה להם סוג של קריירת NBA מוצלחת במקצת. בסיבוב השני אפילו אם אתה מוצא שחקן עשירי או שתים עשרה ברוטציה לכמה שנים אחרי אז זאת בדרך כלל בחירה מוצלחת. הדגשתי את השחקנים שהם ממש מציאה כמו בוזר, ג'ינובלי וכו'. כמובן שככל שהדראפט יותר קרוב להווה יש יותר שחקנים שאני מכיר, אפילו אם הם לא הצליחו כל כך אבל בדראפטים הישנים ניסיתי לעברו לראות שמות שמצלצלים קצת מוכר ולהיכנס לדף וויקי שלהם. בכל מקרה, הדראפטים הטובים שנתקלתי בהם הם 2005 שהיה מאוד עמוק, אבל רק עם שחקן באמת איכותי אחד. ב2001 ו2002 יש גם מבחר לא רע של שחקנים ובנוסף 2 שחקנים איכותיים בכל דראפט. אולי מחר יהיה לי גם משעמם ואני אמשיך את ה"מחקר"... רך אגב, יש לך איזה תשובה או משהו? או שאתה סתם מתעניין?