שאלה מסקרנת... (07/07/07)

VAMPhantom

New member
שאלה מסקרנת... (07/07/07)

השאלה בנוגע לתאריך! יש אירוע עולמי ענקייי! הופעות של אלפי אומנים ברחבי העולם, למען כדור הארץ, זה פשוט לדעתי, אירוע שבנוי על מייקל כשותף בו... האם מחכה לנו הפתעה או אכזבה, ביום המיוחד הזה?!

VAMPhantom

New member
נצל"ש עצמי: מי...

מצטרף לקבוצה?!;) כל אחד ואחת מוזמנים! תרגישו חופשי;) (נ"ב: אפשרי להצטרף גם בסתר, אבין אותכם;)

TalovesMj

New member
אממממ

אכזבה למי שמצפה למשהו... מייקל לא צריך להצטרף לכל הלייב 8,7,6,5,4,3,2,1 ואז באפס העולם מתפוצץ:) בלייב8 התלוננו שהוא לא בא כאילו הוא חייב למישהו משהו וכאילו ההכנסות של האירוע מכניסות 1% ממה שהוא עשה עוד לפני שהמציאו את הגלגל. זה מבזה שהוא יופיע עם האנשים האלה שמתיימרים להיות מצילי האנושות כולה ומשחקים אותה הומנים (ואז כשמציעים להם לבוא לשירי צדקה כשהם באמצע סיבוב הופעות הם יבחרו להופיע מול 20 איש במקום לתרום קצת.. אם הם רק היו יודעים כמה השירים האלה היו מצליחים.... אהמ אהמ...) ותכלס כל המופע הזה בנוי מיחסי ציבור שלהם יזכה כל אדם שיופיע שם... מייקל לא עושה את זה בשביל יחצנות אז שוב..זה יהיה מוזר לי אם הוא יופיע על אותה במה (או על אחת הבמות שיהיו ברחבי העולם) ביחד עם אנשים שם שרק חושבים כמה אנשים יתחילו להעריך אותם אחרי ההופעה. שלא נדבר על זה שפתאום אחרי שלוש מאות הופעות שכל העולם הצבוע ואחותו עשו יגידו שמייקל עושה את זה כדי לקדם את האלבום שלו ולבנות לו תדמית טובה ושהוא מתחיל עכשיו לחקות את מדונה ואנג'לינה ג'ולי כי הוא מרפא את העולם (ותאמין לי רמיזות לזה שמעתי..). בטח שבא לי הופעה של מייקל ואני אשמח אם הוא יופיע שם אבל א. אני לא מצפה לכלום כי זה הזוי ב. האירוע לא מתאים למייקל ג'קסון כמו שהוא מתאים לג'סטין קקילנד ומדונה. ובלי קשר אני מקווה שאף אחד לא יתלונן שהוא לא בא להופיע שם ויבוא בטענות כמו שעשו שנה שעברה בלי בושה. ואני גם מקווה שאף מעריץ לא בונה לו עכשיו בועה שהוא הולך להופיע שם ואז יתאכזב... למרות שלא איכפת לי...מעריצים עושים את זה בלי סוף וזה נהיה כבר בעיה שלהם(רק שאחרי זה אנשים מצפים שמייקל יקח אחריות על האכזבה שלהם) אז.. אם כן אז בכיף ואם לא אני אבין למה.

VAMPhantom

New member
אכן יש הרבה בזה, אבל למרות זאת...

לא מצפה לכלום, אבל זה די מתאים למייקל, אחרי הכל לא מעט עשה ,עושה ומאמין שעוד יעשה, למען הטוב בעולם הזה! וזה תמיד מחזיר בדג'ה-וו את האירוע של WE R THE WORLD;)

VAMPhantom

New member
+ אני משוכנע ובטוח ש...

גם אם הוא לא ישתתף פיזית באירוע העולמי, רוחו ירחף בצורה חיובית מעליו, מעל האירוע הנ"ל!
כדוגמת WE R THE WORLD או EARTH SONG וכו'... (לא חסרים שירים שיתאימו לשירה באירוע!)

HOT4Umichael

New member
לא חושבת שמייקל ישתתף..

אבל כמובן שאם הוא אכן יהיה שותף (גם אם מאחרי הקלעים) זה יהיה טעים !!!
נחיה ונראה :)

למעלה