שאלה מסקרנת לכולכם:

אולי תואילי בטובך

להראות לי בדיוק היכן בתגובתך הקודמת כתבת על... "מדינות שאינן מדינות הלכה מוסלמיות או נוצריות..." איך את רוצה שאפעיל תאים אפורים או שחורים מבלי לאפשר לי להבין במשהו את כוונתך? האם קורא מחשבות אנוכי? מאד נחמד מצידך לתקן את תגובתך ועוד ולהתלונן על שלא טרחתי להבין את הברור מאליו. תודה

The_Mighty_Perr

New member
הנה תשובה

בס"ד התשובה משתרעת על פני מיליוני עמודים. אתה יכולה להתחיל מהתנ"ך, המשנה, הגמרא, הספרות ההלכתית הענפה... ספר הכוזרי גם יעזור... יש הרבה דברים שאת צרכיה לדעת לפני שתביני את התשובה... אחרי שתלמדי את כל זה, תשאלי שוב...

zazaza

New member
אתה ילד קטן

אם אתה לא יודע מה לענות עדיף שתשמור את עליבותך לעצמך...

notafish

New member
שכחת כמה../images/Emo19.gif

מה עם הקוראן והברית החדשה? שם אין תשובה? והדתות המזרחיות? מי נתן לדת שלך מונופול על האמת?

התגלות אלוהית

סתם שאלה... אתם יודעים מה זה סקיצופרניה? זה כששומעים קולות משונים בראש וכשרואים דברים שלא קוראים באמת... דוגמא טובה שיכולה להסביר לכם מה זה סקיצופרניה תראו את הסרט "נפלאות התבונה" אבל זה לא קשור... (אגב סרט ממש טוב) כידוע אדם הסובל מסקיצופרניה שומע קולות שבדרך כלל אומרים לו מה לעשות... אז האם יכול להיות שאין באמת מחלה כזו שנקראת סקיצופרניה וכל מי שיושב עכשיו בבתי משוגעים הם בעצם נביאי אמת כמו משה ואליהו? או שזאת באמת חמלה קשה... אז מי יכול להגיד לי מה בדיוק ההבדל בין התגלות אלוהית לסקיצופרניה?

למעלה