שאלה מסקרנות

schweine

New member

א א ל א

New member
אם הולנד לא עולה השנה לגמר הבעייה היא של>>>>>

האירוויזיון ולא של הולנד. זאת אומרת, לדעתי הולנד לא צריכה לפרוש מהתחרות אלא התחרות צריכה לעשות שינויים עבור מדינות כנו הולנד, שוויץ, בלגיה ועוד. הצעות-
1. אפשרות אחת היא שבחצאי הגמר יהיו רק צוותי שופטים שייקבעו את העולות ובגמר חלוקה של 50:50 כשרק המדינות שנמצאות בגמר רשאיות להצביע.
2. אפשרות שיפור נוספת לשיטת ההצבעה היא שלפי ה"סלים" שמחלקים את המדינות לשני חצאי גמר לפי איזורים וכל זה, תתבצע תרות מקדימה ומכל סל יעלו נגיד 4 שירים אל הגמר.
מה חושבים?

Ro Bo Bo

New member
רעיון נוסף

שמכל סל - לא ניתן להצביע למדינות באותו הסל - ואז אין לך בעיות של שכנים, והחוק יהיה שוויוני לכולם. גם לגוש הבלקני, הסקנדינבי, הרוסי וכו.

DOST1

New member
מצחיק

1. שנה שעברה הולנד קיבלה מקום 10 אצל הקהל ומקום שנע בין 16 ל18 אצל השופטים, משמע אם הקהל היה מחליט הולנד הייתה עולה שנה שעברה לראשונה מזה 8 שנים (ומתרסקת חזק בגמר אבל מה זה כבר משנה :p).
2. זה לגמרי לא הוגן, וגם הרעיון של רו בו בו לא הוגן בעליל ויביא למרמור (מוצדק) של מדינות המזרח (וחלק מהמערביות).

yellow38

New member
הכי פשוט והכי טוב

לחזור לשיטת הניקוד שהיתה עד 1998 בלי אסמסים

python 4

New member
אם אנוק לא תצליח לעלות הולנד תמיד יכולה לנסות

לשלוח שיר טוב. זה קונספט שההולנדים השתמשו בו לאחרונה ב- 98 כשהגיעו למקום הרביעי. יחסית למדינה של אינטליגנטים - אם כי מסוממים קלות - אני תוהה איך ההולנדים לא חשבו על הרעיון הזה.

הולנד לעולם לא תפרוש מהאירוויזיון כל עוד יש לה כסף לממן את השתתפותה.

לשגר מהגרים ליתר מדינות אירופה....

... לשלוח פליטים הולנדים בבלרוס, מולדובה, אוקראינה, ליטואניה, הקווקאז, יוגוסלוויה.
ולהורות להם להצביע הולנד באירוויזיון. לא יזיק לשחד כמה שופטים גם.

yellow38

New member
הזמרת של הולנד מפורסמת ?

אני לא מכיר אותה
שמעתי את השירים באופן אובייקטיבי והשיר שלה נשמע לי הכי טוב יחסית לשירים האחרים
האמת שלא אהבתי אף שיר (אני כבר לא כול כך צעיר והטעם של המבוגרים שונה מהטעם של הצעירים)
אם לא הייתי אובייקטיבי אז הייתי משקר לעצמי שהשיר הישראלי הכי טוב או שהשיר של בוני טיילור הכי טוב

לא חושבת שאנוק לא תעלה

אבל זה לא שאופתע אם היא תתרסק בגמר...
למרות שאני חולה עליה!

למעלה