שאלה מסקרנות

שאלה מסקרנות

אם נגיד הולנד למרות אנוק לא מצליחה גם השנה לעלות לגמר, מה לדעתכם היא תצטרך לעשות שנה הבאה והאם אי עלייתה השנה תביא לפרישתה בשנה הבאה?

nit li

New member
התאבדות הולנדית המונית

אין אפשרות אחרת.
סתם, האמת היא שאני כמעט בטוחה שהם יעלו. אין סיבה שלא. זה שיר קסום.
ראיתי עכשיו עם הפרח שלי את ארץ אוז. יש שם סצנה בהתחלה, כשהקוסם מגיע לארץ אוז ומראים את הארץ עצמה... השיר ההולנדי לגמרי יכול להיות הפסקול של הסצנה הזאת.

תמיד יש אפשרות

קצת מזכיר לי את כל הבאז שהיה סביב קייט ראיין ב06.
בסוף ראינו מה קרה.

ramidanino

New member
אי אפשר להשוות אבל אני לא רואה סיבה שאנוק לא

תעלה לגמר

World Of Music

New member
למה אי אפשר להשוות?

מי זו אנוק? זמרת שהוציאה להיט או שניים לפני 15 שנה? מי זוכר אותה בכלל.... מה גם שהסגנון של השיר שלה באירוויזיון ממש לא מזכיר את הסגנון של הלהיטים שהיא הוציאה.
אם יש מישהו שזוכר אותה זה רק ההולנדים והבלגים.

Mikey Weiss

New member
אי אפשר להשוות כי אלו שני שירים

שונים עם שתי זמרות שונותויכולות שונות שמתחרות עם שיטות שונות (קייט בחצי גמר אחד ובלי שופטים ואנוק בחצי גמר קטן הרבה יותר ועם שופטים).

nit li

New member
נגעת בנקודה רגישה!

קייט ריאן לא הייתה פופולרית ומוכרת כמו אנוק.
אפשר היה להשוות את ההתלהבות דווקא לבלו- אבל גם מהם לא התלהבו כל כך (אני התלהבתי מספיק בשביל מדינה שלמה, והחברה עוכרת האירוויזיון שלי התלהבה בשביל כל מערב אירופה בערך).
אפשר אולי להשוות את ההייפ סביב אנוק להייפ סביב לורין בשנה שעברה, אבל בשנה שעברה לורין הייתה פייבוריטית מובהקת, לא היה לאפאחד סיכוי אמיתי נגדה.

Ro Bo Bo

New member
אם אני זוכר נכון

בלו סיימו מקום 5 בקהל - ודווקא בגלל הפופולאריות שלהם, כי הביצוע לא היה הכי וואו (בלי לפגוע, אני יודע שאת אוהבת אותם)

Mikey Weiss

New member
ההבדל הוא שאז גם מראש היה אפשר לדעת

שקייט ריאן לא יכולה לשיר בשיט ושיש לה כריזמה של חציל. אנוק אנחנו יודעים שהיא זמרת בחסד ומחזיקה במה בקלות.

קייט ריאן התחרתה בסמי של 23 מדינות.

הרבה יותר קשה לעלות מסמי כזה גדול. אני מאמין שבשיטת שני החצאים היא היתה עולה.

Mikey Weiss

New member
ומתרסקת בגמר :)

אבל מן הסתם שירים שסיימו קרוב לעשירייה בחצאים של 20+ שירים כנראה היו עולים בשיטת שני חצאים. אבל יש הבדל בין לעלות לבין להיות פייבוריט, שזה היה משהו שלא ממש הבנתי לגבי קייט ריאן.

nit li

New member
סטטיסטית יותר קשה לעלות

אבל בסופו של דבר, השירים הטובים והמובילים אמורים לעלות, לא? והשיר שלה היה מהטובים והבולטים באותה שנה. ההופעה שלה לא הייתה מושלמת, אבל עדיין- היא הייתה ראויה לגמר הרבה יותר מאחרים שכן עלו (ליטא? סיריאסלי?).

לידיעתך

יש מסורת בפורום שלהשמעת שירי אירוויזיון לילדי הפרח של חברי הפורום. אנא שמרי עליה. בתודה.

nit li

New member
היא בחיים לא תסכים

הלוואי והייתי מצליחה לגרום לה לשמוע משהו שהוא לא סקורפיונס/אדל/קולדפליי/ריהאנה/כל מה שהאחים שלה שומעים.

nit li

New member
הבחורה לא מוכנה לשמוע שירי MTV רגילים

שהיא לא מכירה (לא הסכימה לתרגם איתי את let it be... נו באמת, מי לא אוהבת את let it be?! אפילו אמא שלי, שלא סובלת את הביטלס, אוהבת את השיר הזה!).
אתה באמת רוצה שאני אנסה שוב להשמיע לה שירי אירוויזיון? היא תפהק לי ותמשיך לבטל פגישות (ואני ממש לא רוצה שיתבטלו עוד פגישות, כי אני בפיגור רציני איתה).

תרדימי אותה עם קפריסין

וכך תעבור לך הפגישה בנעימים

schweine

New member
לשלוח שיר עדכני?

ווינרי?
לא לפשל בהופעה?
לא לשיר בשפה דמיונית שלא מתחרזת?

למעלה