שאלה מספר 1

מצב
הנושא נעול.

ita101

New member
שאלה מספר 1

שאלה מספר 1
שלום לכולם. אני מעוניין לדעת איזה שיטות יש לניתוח ומסחר בשוק ההון. למשל - שמעתי על השיטה הטכנית. אבל בקורסים של ניהול תיקי השקעות אני חושב שלומדים שיטות אחרות. אז - מהם השיטות השונות? ושאלה נוספת - מהי הרווחיות שיש במסחר בשוק ההון? נגיד במונחים של תשואה לשנה. ברור לי שיש עליות וירידות. אבל בסיכום האם כדאי להשקיע בלימוד התחום הזה - זה יביא לי רווחים הרבה יותר גבוהים מפקדונות למשל?

בישביל הבורסה לא

שאלה מספר 1
שלום לכולם. אני מעוניין לדעת איזה שיטות יש לניתוח ומסחר בשוק ההון. למשל - שמעתי על השיטה הטכנית. אבל בקורסים של ניהול תיקי השקעות אני חושב שלומדים שיטות אחרות. אז - מהם השיטות השונות? ושאלה נוספת - מהי הרווחיות שיש במסחר בשוק ההון? נגיד במונחים של תשואה לשנה. ברור לי שיש עליות וירידות. אבל בסיכום האם כדאי להשקיע בלימוד התחום הזה - זה יביא לי רווחים הרבה יותר גבוהים מפקדונות למשל?
בישביל הבורסה לא
מספיק ללמוד צריך לעשות את הדברים נכון למשל מי שהשקיע בטבע הפסיד בסוף השנה ומי שהשקיע באפריקה בתחילת השנה הרוויח מה שאומר שתלוי מה אתה עושה וזה לא בטוח שזה מה שיהיה בשנה הבאה יותר נכון זה לא מה שיהיה לגבי השיטות יש עשרות של שיטות אני מציע שתקנה איזה ספר על שוק ההון ותלמד יש הרבה ספרים על התחום

מצב
הנושא נעול.
למעלה