[שאלה] מסע אסטרלי...

naruto sama

New member
[שאלה] מסע אסטרלי...

הלן כולם, אני חדש כאן בפורום בזמן האחרון ובנושא המאגיה, קראתי על מסע אסטרלי וחברים שלי שזה קרה להם כמה וכמה פעמים (בלי כוונה) וכשהבנתי מה מסע אסטרלי הבנתי שגם לי זה קרה כששלטתי בזה אבל חשבתי שזה סתם חלום טוב.... אני רוצה להיות אחד ששולט בזה בבוא הזמן, והשאלה שהיא היא, כמו בסרט "קונסטנטין" מי שראה, הוא נכנס לתוך אמבטית מים עם כל הגוף וכל הראש ואז עובר מימד.... האם זהו מסע אסטרלי והאם גם במציאות המים הם מוליך אוניברסלי שיכול לעזור לצאת למסע עם הנפש??

gdisrael

New member
כמו כל דבר, אבל אם תנסה להכניס את ה

מים לתוך האבטיה אתה פשוט תמות, לצערי.

naruto sama

New member
חחח כן לצערי

אני לא אנסה את זה ! החלטתי שאני אתחיל לקרוא ולהתקדם בכיוון שמתאים לי במאגיה אחרי הבצפר, אני מסיים השנה יב' ושי לי חופש ארוך לפני הצבא לעשות דברים שאני אוהב, רק שבינתיים לפני כל שינה אני יכול לנסות את המסע האסטרלי הזה, לזכור חלומות ולשלוט בחלומות בלי לבזבז מהזמן ביום....

MetalSinagouge

New member
נדמה לי שאתה מתאר חלום צלול.

תופעה די כיפית בפני עצמה, אך היא שונה ממסע אסטרלי. את הסרט לא ראיתי

naruto sama

New member
לא בטוח שזה חלום צלול

אני זוכר שראיתי את עצמי שוכב במיטה כמה פעמים בחלום, ואז חשבתי לאן אני רוצה להגיע וריחפתי גבוה מעל העיר במקומות מסביב לבית שלי... היו גם פעמים שחשבתי לאן אני רוצה להגיע אבל נמשכתי למקום אחר, אז אולי זה מסע אסטרלי דרך שליטה בחלום (שמעתי שיש כמה שיטות, אחת מהן...) אבל בכל מקרה אני רוצה להצליח לעשות את זה כשאני בהכרה ולא בשינה...

MetalSinagouge

New member
כנ"ל.

יש תאוריה שאומרת כי רוב החלומות הם בעצם אסטרליים, ואם התחלת את ה'חלום' בחדר אז אניח מניח שיש סיכוי שזה היה מסע אסטרלי (יש ספר בשם OOBE- How To Have Them Abd What To Expect- Robert Peterson) שרוב ההקרנות הראשונות שלו התחילו להיות מודעות בגלל העובדה שבאותו רגע הוא נתקע בתקרה של חדרו :)

למעלה