שאלה מסובכת

שאלה מסובכת

אני תקליטן שמופיע מידי פעם לעפם בין אולמות קטנים וגם גדולים עד עכשיו אין לי מי יודע מה רמקולים חזקים ואני שוקל לקנות משהו יותר חזק<עדיף מוגברים>האמת שאני לא מרוויח מי יודע מה מהמסיבות בהן אני מתקלט רוב הכסף שאנ מרוויח הולך לציוד או לפירסום אבל אני לא מאבד את התקווה.רציתי לשאול אתכם מה כדאי לי לקנות?הייתי רוצה משהו ל 400 500 איש אבל מכיוון שאני מסתובב עם רכב לא אוכל להכניס משהו גדול.האמת שכבר ראיתי הרבה רמקולים יש את rbx שמוכרים בכלי זמר במחיר טוב אבל לא יודע מי מייצר אותם ואף אפעם לא שמעתי אותם יש את פרוטק שחלק אמרו לי לא להתקרב יש גם את soundking ששממש נראים טוב אבל המגבר הפנימי מתחמם .זה המצב לא יודע מה אני אעשה.יש לכם עצה?כיוון?לי אחי חשוב שבמסיבות שלי הסאונד יהיה איכותי ביותר.מחכה לעצות תודה

dj mango

New member
כנס

השאלה ממש לא מסובכת הכל תלוי במחיר יש פרוטק ויש ג'י בי אל הכל תלו בהשקעה ועוד דבר מי שאמרר לך להתרחק מפרוטק הוא או בעל ממון לרמקולים יקרים או פשוט מדבר שטויות רמקולים מעולים בתמורה למחיר אל תצפה לרמת על אבל אמינות ואיכות מספקת למחיר לי יש 4 זוגות שלהם בנוסף לרמקולים אחרים ואחרי 3 וחצי שנים רק אחד התקלקל [עלות תיקון של 300 ש"ח] הדגם החדש שלהם בכלל יותר שווה תכסף אם תוכל לפרט מה התקציב שלך אשמח לעזור לך

למעלה