שאלה מסובכת קצת

פרצלה

New member
ואם בעלך נהנה מזה?

ואם הוא לא,למה הוא לוקח את אימו לשיחה ואומר לה שבפעם הבאה שהיא תקרא לו טומטום זו כנראה תהיה הפעם האחרונה כי היא תמשיך לדבר לקיר כי הוא ליגיע יותר? מה את יכולה לעשות שבעלך לא יכול?

זו לא שאלה של הנאה, זו שאלה של חינוך והרגלים

ואם הוא לא אומר שום דבר, זה לא אומר שזה בסדר, ואז לא מבינים למה הילדים מזלזלים באבא כי אם לסבא וסבתא מותר - אז למה להם לא? עם כל הכבוד לדינמיקה המשפחתית שלהם, לא בא לי עליה, אז כל פעם שהיה דיבור כזה פניתי מיד לבנות והסברתי שכך לא מדברים, מסתבר שגם סבתא שמעה, בין צעקה אחת לשניה, וכשהיא לא שמעה אז פשוט עברנו למקום אחר או יצאנו. נשמע טרחני וגננת, אבל זה כמעט ולא קורה עכשיו והבנות שלי לא צריכות להשרט בכל פעם שחמותי לא מסכימה עם מה שבעלי המוצלח עושה (וכן, זה לגמרי שריטה - זה לא סתם מילים ואת כאמא לא רשאית למחול על כבודך כי את לא רוצה להתערב, ילדים לא מקבלים ירידות על ההורים בנונשלנטיות ואם בן הזוג לא מבין את זה, בשביל זה אני שם. כל אחד מביא את ההרגלים המשפחתיים שלו, ויחד יוצא איזה מישמש, גם אצלנו לא היה להיט).

מי אמר שבכלל יש בעיה?

אולי הבת שלך מגיעה ממשפחה שלא יורדים וצוחקים אחד על השני (בצחוק) והוא כן והיא לוקחת את זה קשה. ונעלבת בשבילו. זה האופציה הכי סבירה שקראתי את שורות אלה

tzukit6

New member
תודה לכל המגיבים ולכל הדעות

כדי לא לסבך את הענין יותר - הדבר האחרון שאני צריכה זה בכלל להתערב. אני מה שניקרא "אורח לרגע רואה כל פגע...."

tzukit6

New member
איך ידעת?

זהו אופי הדיבור אל כולם...לכל האחים וגם בינם לבין עצמם.

למעלה