שאלה מסובכת למדי

קורין1

New member
דיאבליטו.......

אם הוא עמד להתחתן איתה, סימן שהוא אהב אותה.... כשאוהבים יש סדר עדיפויות, מה לעשות, החברה לפני הכל, אני לא יודעת למה היא תקעה טריז בניכם, אוליי הייתה לה סיבה? אוליי פגעת בה? ואוליי באמת היא לא בסדר, בשביל זה צריך לשמוע גם את הצד שלה, ייתכן שהיא נפגעה מהדרך שבחרת לומר לה שלא מתאים לך, פגעה בה, כשרשמת "כשהחליטו להתחתן, ולא האמנתי שהדפוק הזה יעשה צעד כזה איתה, הוא לא עד כדי כך עיוור" הבנתי שאתה לא מעריך אותה אותה בכלל. ייתכן שהכרת לו אותה בשביל "זיון" יענו מה, חברים טובים, נעביר לו אותה שיהנה? אם זה כך אני מצדיקה אותה.....גם אני הייתי עושה אותו הדבר, למי שפגע בי ואם הוא, החבר/אח שלך לא התנצל בטל´, לא בטוח שזה מה שהוא ירצה לעשות לכשתפגשו.... בכל אופן לדעתי אתה חייב לו את זה... מקורין שרואה את התמונה כולה, ולא רק את הצד שלך

קורין1

New member
ועוד משהו על הנושא.............

קראתי את כל התגובות.... ושמתי לב שכולם מאשימים אותו(את החבר) ואותה.... אוליי לך היא לא התאימה, אבל אם הוא יצא איתה **שנתיים** וזה המון זמן יחסית, אוליי הוא ראה בא הרבה מעבר למה שראית אתה? למה להאשים אותה או אותו? למה שלא תסתכל אחורה ותבדוק את עצמך? כי אם היית בסדר איתה, ואם לא פגעת בה, איזו סיבה יש לה להרחיק אותך ממנו?? קורין, ילדה של אהבה

lemongrass

New member
א-מ-ן !!!

גם אני קראתי את כל התגובות ואף אחד לא האשים אותו. אני לא מאמינה בנקמה מצד אף אחד מהמינים, אבל איפשהוא מסוגלת להבין כשמישהו נפגע...לעולם לא אבין את הצורך לנקום!! עלתה בראשי שאלה אחרת: בתור חבר טוב שלו, איך יכולת להכיר לו מישהי שרצית ל"נפנף" אותה?? תהרוג אותי ועדיין לא אבין. תחשוב אחורה קצת, למה לא רצית אותה? אולי אפילו לחצת עליו שיפגוש אותה, יכיר אותה, אולי יהיה להם נחמד?...אני בטוחה שהאמצת קצת לשכנע אותו למה היא יכולה להתאים לו ולא לך...ואם לא התאמצת והוא הלך כ"עוור" אתה חייב להבין את ההליכה שלו בעוורון אחריה.

קורין1

New member
חשבתי שאני היחידה שמסתכלת......

על כל התמונה............ תודה LEMONGRASS על התמיכה. וגם אני נגד נקמה.... מי שלא מוצא-חן בעיני אני מתרחקת, ממשיכה לדבר איתו אבל מתרחקת קורין ילדה של אהבה, שלום, וצדק

neuron

New member
דיאבלו, בוא לכאן ותקשיב

...תשמע, אולי אתה עדיין לא מבין, אבל אני ממרומי שנותי (מזכיר- עוד מעט בן 30) יכול לספר לך שלרכוש חברים אמיתיים, אבל אמיתיים!, זה הולך ונהיה קשה כשמתבגרים... בקיצור, אל תהפוך את הקשר עם אותו חבר לקשר שמבוסס על תחמנות פוליטית הדדית- תתקשר!

שכנה +פלפון+חבל+עץ+אין סולם+חבר=?

פעם קראתי. כי ממש לא בא לי לחזור על מה שנאמר. אתה נשמע כועס נעלב ופגוע בשביל מה אתה תיפגש איתו? אתה רוצה לחזור לחברות שבינכם שוב? אתה חושב שאתה יכול שהוא יכול אחרי מה שעבר בינכם בשנתיים האחרונות(כן,ההיא). אם כן-לך להפגש איתו אם לא-תודיע לו שלא מתאים לך. אבל לך להפגש איתו,רק אם אתה באמת רוצה אותו כחבר שלך. לא כדי לשמוע התנצלות-כי לא כולם יודעים להתנצל לא כדי לסגור מעגלים חשמלים-כי יש עוד כמה תקעים ושקעים במערכת אלא רק אם אתה חושב שאתה רוצה אותו בתור חבר שלך. וכמו שניורון אמר חברים אמיתיים, לא כדאי לאבד, גם לא על עץ ללא סולם עם שכנה פלפון וחבל. אבל- שוב. כמו מנטרה הודית לך -אם אתה רוצה לסלוח ולפתוח את החברות מחדש. לך-כשאתה "נקי" מהכעס ,עלבון ,טינה. או שלא תלך בכלל.

becki1

New member
תמיד אוהבת לקרוא אותך!

ומבלי להתייחס לשאלתו של די (שהרי היום כבר בוקר שישי וחבריו הותיקים פה ודאי כבר דיברו וניתחו וייעצו..)ממש בלי קשר לסיטואציה שלו, סתם משהו שחשבתי עליו תוך כדי דפדוף כאן. רק רציתי לשאול האם שמתם לב לכך שרק הנשים מעלות בהצעות שלהן את קיום הפגישה מתוך "סקרנות"..."רק לשמוע" וכיו"ב מדוע יש לנו את הנטייה הזאת לראות את הדברים כאילו הצגה שאיננו קשורים אליה? ותאמינו לי, כשהמסך יורד והשחקנים מתגלים כבשר ודם, כשמסתבר שהפעולות שלנו והדיאלוגים באמת התרחשו והם לא ניתנים לאילתור או שיחזור, שכתוב או ריטייק , אז לא תמיד נעים לגלות שאלה החיים שלנו ולא איזה הצגה שאנחנו מספרים עליה, מתלהבים או בוכים ממנה, אלא ממש החיים שלנו וזה הופך להיות מאוד אמיתי..ולפעמים כואב ומזעזע. ואינני יודעת אם מותר פה או אסור..אבל אני רציתי להתייחס לשאלה של אחרת-לגבי הידיד "החדש" שניסה לנשק- פשוט עוד הוכחה לזה שאין "ידידות בין גבר לאישה" אבל אולי בעצם יש,אני לא נתקלתי ממש...קשה לי להאמין אני ת-מ-י-ד חושבת על זה כפוטנציאל לקשר מיני (כן, אני נשואה!) ואם את, בגילך(לא יודעת מהו) בקטע של "ידידות" עם גבר נשוי-קשר תמים למדיי רק צריך לשאול עצמך-האם תוזמני לביתו אם תגיעי לעירו? האם את יכולה גם לפטפט איתו בטלפון בביתו? האם מקובל על אישתו שיש לו ידידות צעירות (שמסתבר שהוא לא כל-כך רוצה שזה יישאר "רק " ידידות...)? סתם שאלות למחשבה..כי כמו שאמרתי החיים זה לא הצגה או איזה שחקנים בסרט יש אנשים נוספים, מאחורי הקלעים גם ובחיים, אני מאמינה, שכל מילה שנאמרת יש לה כ-ו-ח, מילים הם כמו אבן שנזרקת לאגם לפעמים יוצרת מעגל אחד או שניים אבל לפעמים הרבה מעגלים וה RIPPLES האלה יכולים להתרחב או להיעלם, והאבן..איפה היא?... וזתכרו..אמא שלי תמיד אמרה לי..."הסקרנות הרגה את החתול"...

להלן חתול(ה) סקרנית וחיה לחלוטין

הפתגמים האלו שמקצרים לי את החיים. מי אומר אותם מי שמפחד שחושש שלא רוצה להתנסות שלא טועם חיים שנזהר ונשמר ופוחד ודואג אז יש אידאולוגיה ופתגמים לשכנע שסקרנות הרגה את החתול. אז עם אמהות של וסבתות של אני לא מתווכחת אבל תמיד יש חתולים שנופלים על הרגלים,לא? ותודה על המחמאה.

אופציה נוספת בסבירות מסוימת

יתכן מאד שתשבו ותדברו, יתכן שדברים ילובנו ו.. אולי לא. האם לקחת בחשבון את האופציה שלמרות הפרידה הם עשויים (או עלולים) לחזור האחד לשניה ? האם יתכן שאחרי החזרה שלהם (אם תהיה כזו) אתה תרגיש רע ? ובניגוד לדעתן של הסקרניות : אולי כבר תלית אותו על העץ ? אולי טוב עבורך שהוא ישאר תלוי שם ? ובכלל, כדי להוריד מישהו מהעץ צריך סיבה ממש טובה. יש לך סיבה ? בן אדם אחד. ששאל, ענה, והתווכח עם התשובות של עצמו ....

למעלה