שאלה מסובכת למדי

דיאבלו

New member
שאלה מסובכת למדי

היה לי פעם חבר טוב ממש אחים בלב ובנפש, כל היום ביחד, מבלים יחד, משחקים יחד ואפילו שיחות רציניות על הכל ביחד. לפני כשנתיים הכרתי לו מישהי שהיתה דלוקה עלי אבל לא התאים לי, הם התחילו לצאת וממש התאהבו אחד בשנייה. היא לא שכחה לי את זה שניפנפתי אותה והתחילה לתקוע טריז ביננו. היא פשוט זיינה לו ת´מוח על זה שאני חרא של בן אדם וגם הוא לא טמן את ידו בצלחת והאמין לכל מילה שהיא אמרה. לאט לאט התרחקנו אחד מהשני עד שניתקנו קשר לגמרי. מידידה שלי, שלומדת איתה, שמעתי שהם החליטו להתחתן, ולא אהמנתי שהדפוק הזה יעשה צעד כזה איתה, הוא לא עד כדי כך עיוור. לכל החבר´ה שלנו ארתי תמיד שלפני החתונה הוא יקבל שכל ואף אחד לא האמין. לפני שבוע, שזה חודש לפני החתונה הם נפרדו. ככשמעתי את זה, לא שמחתי ולא כלום, פשוט אדישות גמורה. אתמול החמור התקשר אלי ואמר שהוא רוצה לפגוש אותי ולדבר. אמרתי לו שאני עסוק ואולי נדבר ביום שישי אם יהיה לי זמן. האמת, עשיתי זאת כי לא הייתי בטוח שיש לי את הרצון לפגוש אותו. מה אתם אומרים?? כדאי או לא?? די.

כן, כדאי !

אפילו רק כדי לסגור קצוות בכל זאת הוא היה אחיך בלב ובנפש אולי הבין שטעה ורוצה להתנצל.... אולי הוא מתגעגע.... אתה לא סקרו לדעת מה הוא רוצה??? לעניות דעתי, כדאי להפגש ענת

אין כאן שאלה של כדאיות

ואתם כבר לא חברים אם היא הצליחה להכנס ביניכם כל אחת תצליח ככה זה לא נקרא "חברים" אז השאלה היא מה יש לך לעשות ביום ששי ומה מתחשק לך בכלל אין כאן שאלה של כדאיות אגב, סתם לשם העניין הוא התנצל על ההתרחקות ביניכם? כי אם לא אז לא הייתי מבזבזת דלק בשביל להגיע לקפה (שלא לקחת בחשבון את פקטור הסיכון) אולי אתה רוצה לעבוד אצלי בגינה?

דיאבלו

New member
הוא לא התנצל

רק אמר שיש לו על מה לדבר איתי ומכיוון שהייתי תלוי על עץ עם מסור חשמלי ביד,קטעתי אותו ואמרתי לו שאין לי זמן עכשיו לא יודע אם הוא התכוון להתנצל או לא מה את רוצה לעשות בגינה שלך???

מה אומר לך?

להתנצלות יש חשיבות מאד רבה בעיני אני מוכנה לסלוח על המון דברים למי שיודע לבקש סליחה אבל, אתה באמת צריך לסגור קצוות אולי שווה לפגוש אותו והגינה שלי? הכל צריך לעשות בה אדבר איתך במסרים

משתמשת בסליחה הזו

בשביל הפעם ההיא שעצבנת אותי אבל דווקא סלחתי לך אז זה בגלל שאתה נחמד תכין חדשה שתהיה ברזרבה

../images/Emo52.gif ../images/Emo52.gif מכל ה ../images/Emo23.gif

אחד לפעם הקודמת (בחיי שלא זוכר) את זו שלמעלה תשמרי לפעם הבאה והשני ריבית על הפעם הקודמת

תבור.

New member
תהיה גבר...../images/Emo122.gif

אל תהיה אדיש אל תהיה עסוק תמצא זמן תהיה גבר תפגוש את החמור... תשפיל את עצמך ... סתםםםםםם כמו שאמרו הגששים תעשה מה בראש שלך (כמו שבטח תמיד אתה עושה) בהצלחה !!!

יום אחד תצטרך

לסגור את המעגל הזה. לשמוע מה קרה. מה היא חושבת ומה הוא חושב..... ואם היה חבר ממש ממש... אז יאללה לך על זה. סגור מעגל. דניאל על החמור של דיאבלו

דיאבלו

New member
אההה זוז קצת

תפסת לי את כל המקום על החמור שלי אגב, אם אני אצבע אותו עם סיד לבן, לדעתך, יחשבו שאני המשיח???? די.דיק.דיקל.דיקלמן.מאומן.וגם חרמן פחחחחחחחחחחח

כדאי... באמת כדאי...

אפילו אם זה רק כדי לסגור קצוות ולהבין שזהו זה, ויותר אתה לא רוצה להפגש איתו. ואולי הוא רוצה להתנצל ולאמר כמה שהיה חמור ואהבל? ולמרות שלדעתי אין אפשרות לחזור ולהיות חברים בנפש אחרי פגיעה כזו, לפחות ישנה האפשרות שלא תהיו אויבים בנפש... (ושאלה קטנה: לא שמחת אפילו טיפטיפה? כי נראה לי שאני הייתי מחייכת מכל הלב ומסננת בין השיניים:מגיע לה...
) אז בהצלחה, אם תלך ואם לא. ואם כן תחליט ללכת, הא לך
. אני בטוחה שתדע מה לעשות איתו... נויה

דיאבלו

New member
כולכם חשמלאים???

מה זה לסגור מעגל???? תחשבו על זה ככה. אם אבא שלכם היה זורק אתכם מהבית, משפיל אתכם, מצהיר שהוא שונא אתכם ואחרי כמה שנים, שעבדתם קשה מאוד כדי להיסתדר בחיים, אכלתם המון חרא הוא מחליט לדבר איתכם. תלכו לסגור איתו מעגל??? די<שמקצין בכוונה ומערב משפחה>

התכוונתי לא לסיטואציה שהצגת - אבא

שזרק וכו... לא למקרה של החבר שרוצה להפגש לגבי זה אמרתי כבר את דעתי

בטח שכן. לבוא ולהסתכל

על הקטן הזה ולגיד לו אבא הנה אני יכול. או לומר לו אבא אבא ירח מטפטף עלי לא יודע מה קודם גפרור כבד לא או קל מה מבולבל אני אומר לך דעה שלי. דניאל תשתוק כבר את הורס את היחסים עם החמור. טוב.

דניאל , יש תרגום בעברית למה שכתבת?

ירח, גפרור מנסה, רוצה להבין נכון שאני איטית אבל אפשר הסבר? סקרנית ענת

אני רק אמרתי

את הדעה שלי. שגם לגפרור יש בלי קל כי כול הירח אחרי נרדם. על כמה וקמה בשמונה. ומי משניהם? דניאל עם דעה ברורה בנושא.

כדאי... באמת כדאי...

אפילו אם זה רק כדי לסגור קצוות ולהבין שזהו זה, ויותר אתה לא רוצה להפגש איתו. ואולי הוא רוצה להתנצל ולאמר כמה שהיה חמור ואהבל? ולמרות שלדעתי אין אפשרות לחזור ולהיות חברים בנפש אחרי פגיעה כזו, לפחות ישנה האפשרות שלא תהיו אויבים בנפש... (ושאלה קטנה: לא שמחת אפילו טיפטיפה? כי נראה לי שאני הייתי מחייכת מכל הלב ומסננת בין השיניים:מגיע לה...
) אז בהצלחה, אם תלך ואם לא. ואם כן תחליט ללכת, הא לך
. אני בטוחה שתדע מה לעשות איתו... נויה

למעלה