שאלה מסובכת.. אני חושב...

malolds

New member
שאלה מסובכת.. אני חושב...

עם איזה תוכנה אפשר להמיר קבצי DAT ל AVI או MPEG או כל פורמט קריא של ווינדוס??

webmasterN

New member
אני חושב שניתן לעשות זאת עם..

IsoBuster בתוכנה יש שני חלונות, פותחים את ה-DAT שם ואז יופיע ה-MPEG בחלון הימני ומה שנשאר זה לעשות Extract לאיזה תיקייה או כונן ו... זהו .

URNFS

New member
יש כמה סוגים של קבצי DAT.

יש את הDAT שהוא נמצא בתוך VCD. ויש DAT שהוא קובץ זמני של קאזא (בין השאר) לאיזה אתה מתכוון?

URNFS

New member
טוב,אני אני פשוט אענה לך.

בVCD,קובץ הDAT הוא קובץ MPG.פשוט תעתיק את קובץ הDAT לקשיח ושנה סיומת לMPG.

webmasterN

New member
טעות !

קובץ DAT הוא לא קובץ MPEG. פשוט המדיה פלייר יכול לפתוח גם קבצי DAT מתוך ה-VCD אז כשאתה משנה לו את השם אתה בסה"כ עושה לו קיצור דרך - שזה בסדר גמור, אבל טעות לקרוא לזה DAT=MPEG . לדוגמה כשצורבים MPEG ל-VCD, ה-MPEG שוקל בדר"כ יותר מ-700 מגה, בצריבה, ה-MPEG עובר שינוי פורמט ל-VCD והפורמט של הסרט תלוי באורך של הדיסק ולא בקיבולת, ככה הוא יכול להיכנס לדיסק של 700. אם תפתח את ה-MPEG (ששינת מ-DAT) ב-PowerDVD או WinDVD אני בטוח שאתה תראה שכתוב בנגן "פתיחת VCD" ולא "פתיחת MPEG".

URNFS

New member
>>>

אז אם זה נכון,תסביר את זה:כשאתה מכין בTMPGENC קובץ לVCD אתה מכין קובץ MPG,נכון? נכון.ואתה יכול לראות את קובץ הMPG הזה במחשב נכון? נכון. ואם אתה צורב את הMPG הזה כחלק מVCD אז זה פשוט צורב את זה מבלי לעשות לו כלום,נכון? נכון! המסקנה:קובץ הDAT הוא MPG.אגב,אם תשים קובץ של 750 מגה של MPG בדיסק של 700 מגה של VCD.וזה יצרוב לך,אז אם תביט בקובץ כשהוא בתוך הדיסק,הקובץ עדיין יהיה 750 מגה.

webmasterN

New member
טעות !

כשאתה מכין בTMPGENC קובץ לVCD אתה מכין קובץ MPG כי בצריבה ל-VCD אתה צריך גודל מסויים ונתונים מסויימים שה-MPEG הכי מתקרב אליהם, זאת הסיבה שהמרת AVI ל-VCD אורכת המון זמן, אבל כשאתה צורב את ה-MPEG הצורב הופך את הה-MPEG לתבנית אחרת, תבנית של נתונים, הוא הופך אותו לפורמט אחר שבין השאר המדיה פלייר יכול לקרוא. כשאתה צורב ל-VCD זה כן עושה לו משהו, תקרא מאמרים בנושא ותבין את העניין טוב יותר. ציטוט: "אם תשים קובץ של 750 מגה של MPG בדיסק של 700 מגה של VCD.וזה יצרוב לך,אז אם תביט בקובץ כשהוא בתוך הדיסק,הקובץ עדיין יהיה 750 מגה. " - זה לא נכון, בתוך הדיסק אתה לא תראה 750 וגם אם תראה אז איך תסביר שניתן להכניס 750 מגה לדיסק של 700 ? ובכלל יש גם קבצים של 850 שנכנסים ל-700 בתור VCD איך תסביר זאת. אני אחפש לך מאמרים בעניין, לא מבטיח בעברית.

למעלה