שאלה..(מן הסתם)

la orejita

New member
שאלה..(מן הסתם)

יש אגדה אורבנית על בחורה שנכנסת למונית ואז הנהג נותן לה מעיל ואחרי זה מוצאים אותו על הקבר (משהו כזה), בכל אופן, נאמר לי שנעשה סרט ישראלי כזה- מישהו יודע מה השם שלו?? תודה וערב מצויין !!

MovieMaster

New member
לא זוכר איך קראו לסרט עצמו...

אך מה שבטוח שאת מתכוונת לאחד נסרטים בסידרת הסרטים של מיקי בהגן "סיפורים לשעת לילה מאוחרת" ששודרה בשנות ה80. מדובר בסדרת מתח, אימה ומסתורין ישראלית שהופקה בשיתוף בין מיקי בהגן ורשות השידור בין השנים 1987-1991. את כל פרקי הסדרה כולם, כתב, הפיק וביים מיקי בהגן בעצמו. הסדרה כללה 13 פרקים בני חצי שעה כל אחד, כאשר לכל פרק היה סוף עם טוויסט מפתיע: הקוקיה (עם טוביה צפיר ומאיה רוטשילד) הבובה (עם ששון גבאי ושרון הכהן) מסדר הזיהוי (עם עודד תאומי,יוסף כרמון ודורית פלד) מוות בטוח (עם נתן זהבי, דן תורג'מן ואופירה יוספי) הביביסיטר (עם ענת עצמון ואיריס קריספיל) העוזרת (עם יונה אליאן ושלום שמואלוב) יום המזל של דויד (עם ארנון צדוק, אנטול קונסטנטין, שושיק שני ועמי טראוב) את אוהבת כסף (עם שלמה תרשיש, ענת צחור והגר קונפורטי) המחליפה (עם מיקי קם, אייל גפן ואווה חדד) העגיל (עם טל קרסלניק, רבקה בכר ואורי ורדי) פגישה עיוורת (עם רונית אלקבץ ויונתן סגל) התאונה (עם מיכל זוארץ ורוני בליץ) והליכות ונימוסים (עם מוסקו אלקלעי ועדי עציון זק)

אני זוכרת את הסרט הזה

כן ,סרט ישראלי בעל אותו קו עלילה ..רק שהבחורה נוסעת בטרמפ ולא במונית ושיחק בזה השחקן נתי רביץ(אם אני לא טועה..) שידרו אותו פעם בערוץ 3..

למעלה