אני בוטה? קראת את איך שאת כותבת?
בינתיים את זו שקוראת לי עגלה, מבקשת ממני לכתוב תגובות קצרות כי אני כותבת תשובות כאורך הגלות (אני מבזבזת כאן מקום בפורום?) , פונה אלי בלשון לירון היקרה, כותבת שאם יעשו כפי שהצעתי אז יקרה כך וכך (נו באמת, ניסוח, ניסוח, חיים ומוות ביד הלשון), אז מי כאן בוטה ומי כאן בועטת? את מעליבה כמעט כל גולשת שניה כאן (נכון שאני לא הראשונה שמעידה על כך?), כך שאני לא חושבת שאני הבעיה. אם זה הסגנון שלך, קחי בחשבון שיופנו אלייך גם חיצים. את לא יכולה גם להתנהג כפי שאת מתנהגת וגם לזכות ביחס אוהד וחביב. זה לא הולך יחד. זה נכון שהעיגול הפנימי יותר רחב בהיקפו (זה ברור מאליו) ולכן, הצעתי שתעשה זאת אם היא יודעת לבצע שינויים בגיזרה. פרט לזה, בהחלט אפשר "לעגל את הפינה הזו" אם מדובר בסריג, זה לא יהיה כל כך נורא אם יהיה לה מעט מתח כשתעשה קיפול פנימה, במיוחד שגזרות כאלה שיש בהן כיווצים באיזור המחשוף בנויות כך שהמחשוף בכלל לא מעוגל אלא כמעט קו ישר , כך שזה פשוט מסתדר בקלות (הכיווצים בכלל יתקנו את העניין. הרי קיימות אינסוף חולצות מבד באריג שבהן מקפלים פנימה ומעבירים שם חוט באיזור המחשוף? . אז נכון שצריך לעשות את זה באופן מסויים בגיזרה, אך בסריג,( ואם לא מוסיפים שם 10 סנטימטר אלא רק שניים) זה ייצא יופי. לא באתי לנהל כאן מלחמות בפורום ואם זה יימשך כך בהחלט אומר שלום יפה (כמו רבות אחרות שמאסו בגישה) . בתור מנהלת פורום , לא ברור מדוע את מתנהגת כפי שאת מתנהגת. זה לא הולם את המעמד. אני לא אהיה נעימה למי שאינו נעים כלפי. זה כל הסיפור. ועדיין אני לא מכנה אנשים בכינויים של בהמות על גבי הפורום, את זה את עשית.