שאלה ממש קטנה

אני לפחות יודע את זה מהקלחת הרותחת.

והם יודעים את זה מהאתר "מובי הד ליינס". ולהזכירך זה עדיין לא בטוח שיו גרנט ישחק את לוקהרט! s@me @ne

אבל כתבת בהודעה מאיפה אנחנו

יודעים שהוא ישחק את לוקהרט משמע שאתה עכשיו כן יודע שהוא ישחק את לוקהרט. ודרך אגב זהבאמת לא רק להזכירך אלא להזכירכם (לכל הפורום...) s@me @ne

Skiter

New member
רק רציתי לומר ש....

יו גרנט הסתפר ולא ברור לי איך הוא ישחק את לוקהרט אבל מאים להם שניהם מפגרים אללה

ובכלל,

נראה לי שיביאו לו פאה... הוא צריך שיער בלונדיני וצביעה לא תיראה משכנעת מספיק...! -ליאת-

אחרי הכל גרנט זה גרנט..

ממממ.. אני דווקא חושבת שהוא יכול לצבוע.. אחרי הכל יו גרנט זה יו גרנט.. זה לא שהוא פרחצ´ח מקומי מישראל עם עיינים שחורות וגוף שחווווום... הבינותם?

S.Riddle

New member
אה.....

אני בספק אם הוא ממש יסכים לצבוע לבלונדיני.. בטח תהיה לו פאה או משהו...

הוא בטח יסכים

ב"דלתות מסתובבות" פאלטרו היסתפרה קצוץ וצבעה לבלונד. שינוי ענקי!! אז שגרנט לא יסכים לצבוע לבלונד?? -
-
הארי פוטר קרייזי

S.Riddle

New member
אני חושבת....

שיש הבדל בין גברים לנשים, לא? לא מבחינה רעה או משהו, אבל בהחלט יש הבדל בין מה שגבר יעשה ובין מה שאישה תעשה (אני בהחלט לא אומרת את זה מפן שוביניסטי! אני יכולה להצהיר על עצמי כפמיניסטית מושבעת!) -לירון-

??????????

אה.... אי... אין לי מילים פשוט... איזה דבר שוביניסטי להגיד!! יו גרנט יכול לצבוע את השיער שלו בשביל הסרט או לא, אבל בטוח אין לעניין הזה שום קשר לכך שהוא בן!

LuNaTiC

New member
בלה!

לגווינת´ היה כבר קודם בלונדיני, לא? ו... מה הבעיה להסתפר קצר? (עשיתי את זה השבוע! חתכתי 15 ס"מ משיערי הנחושתי המתולתל!) ו... נראה לי זאת הייתה פאה... -ענבל-

o.h

New member
זה היה לה מתאים, אני לא חושבת

שליו גרנט יהיה מתאים להיות בלונדיני.
אופיר

למעלה