שאלה ממש מפגרת... עקב דעות שונות ששמעתי..... פינק היא לבנה או שחורה? אותו דבר גם בנוגע לג´יי-לו
C cast a New member 6/11/02 #1 שאלה ממש מפגרת... עקב דעות שונות ששמעתי..... פינק היא לבנה או שחורה? אותו דבר גם בנוגע לג´יי-לו
C cast a New member 6/11/02 #7 תצחק תצחק... זה גם אותי מצחיק, אבל ראיתי ראיון עם פינק ששאלו אותה משהו שאיך זה להיות לבנה ולהיות מעורבת בתעשיית הומזיקה השחורה (ואני לא חושב שמה שהיא עושה זה מוזיקה שחורה בגלל זה אני מבולבל) ואז היא ענתה "אני לבנה?".......
תצחק תצחק... זה גם אותי מצחיק, אבל ראיתי ראיון עם פינק ששאלו אותה משהו שאיך זה להיות לבנה ולהיות מעורבת בתעשיית הומזיקה השחורה (ואני לא חושב שמה שהיא עושה זה מוזיקה שחורה בגלל זה אני מבולבל) ואז היא ענתה "אני לבנה?".......
C cast a New member 6/11/02 #12 תגיד אתה אדיוט.??? מה אתה חושב אני עובד עליך? אני יודע זה נחמד לסתלבט על אנשים... אבל אחי תעשה טובה- סתום ת´פה!
תגיד אתה אדיוט.??? מה אתה חושב אני עובד עליך? אני יודע זה נחמד לסתלבט על אנשים... אבל אחי תעשה טובה- סתום ת´פה!
D double M New member 6/11/02 #14 אולי לא הבנת מה שניסיתי להגיד.... כשפינק אמרה "אני לבנה?" היא כנראה אמרה את זה בצחוק. אולי לא הבנת את זה.
אולי לא הבנת מה שניסיתי להגיד.... כשפינק אמרה "אני לבנה?" היא כנראה אמרה את זה בצחוק. אולי לא הבנת את זה.
C cast a New member 6/11/02 #15 אמ...... לא היא אמרה את זה בזלזול למראיינת... אבל מילא אולי זה ההומור שלה...