שאלה ממש חשובה!

שאלה ממש חשובה!

לפני כמה זמן, מישהי מהפורום אמרה שחברה שלה הפתיעה אותה ועברי התקשר אליה.. אני רוצה להפתיע את חברה שלי במשהו די זהה... אז איך מגיעים לעניין שעברי מתקשר?! למי פונים? ממש חשוב!

סנטה

New member
מצבע חדש : עבריההפתעה -../images/Emo77.gif 40 ש"ח

ועברי יצלצל אלכים בכל ארוע . חברה שלכם מתגייסת ? אח שלכם מתחתן ? ההורים שלכם חוגיים יום נישואים ? הזמינו את עברי סופרייז - מערכת שתפתיע אתכם ותהפוך כל אירוע לחגיגה של ממש . פונים עכשיו לטלפון 023456799 משאירים שם ושם משפחה ותוך 24 שעות עברי חוזר אליכים עם ברכה . רוצים גם שיר ? תוספת של 10 שקלים ועברי שם לכם את מרי לנצח . [הגירסה האלקטרונית עולה - תוספת של עוד 5 שקלים ] עברי הפתעה הופך כל אירוע לבלתי נשכח !

lollapalooza

New member
ישששששששששש

כמה להופעה פרטית

Principesa Reut

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי
חחחחחחחחחחח

tamar010

New member
עברי עושה חאלטורות?!?!?!

מאגניב! כמה יעלה לי בוא האלקטרוני? חיחיחיחי...

די נו מסכן הבנאדם!

הילדה זאת ספיר. כשהיא תחזור מהצבא אתה תוכל לשאול אותה. אתה יכול גם לשלוח לו מכתב אם יש עוד מספיק זמן עד ליומולדת.

חחח כן תודה לך...

דבר ראשון, אני בת... ודבר שני, באמת תודה שיצאת להגנתי כי באמת שלא הבנתי את ההתנפלות המפחידה של חלקכם... ודבר שלישי ואחרון, כנראה שנוותר על הרעיון. גם מקוצר זמן, וגם נחשוב על משהו קצת יותר מציאותי... אבל באמת, לא ידעתי שאתם כאלההה ספוקי...

למעלה