שאלה ממש דחופה!

titalush

New member
שאלה ממש דחופה!

אופי השאלה אומנם מתאים יותר לפורום של תלמידי יסודי.. אבל בכל זאת אשמח לקבל תשובה, כי זו דילמה שעומדת בפניי כעת: חברה טובה טובה טובה שלי באה וסיפרה לי על בחורה אחרת ( לא חברה של שתינו, ובעצם יותר אוייבת שלי ) שאמרה עליי ככה וככה והיא חושבת שאני עשיתי לה משהו ( שבחיים, עם כל השנאה שיש לי אליה, לא חשבתי לעשות ) ושיש לי מזל שאני כבר לא נמצאת כי אחרת היא הייתה "מראה לי מה זה" וכו'.. היא הבחורה האחרונה שאני מפחדת ממנה והייתי מאוד מאוד שמחה להתעמת איתה, וזה הרי ברור ברור ברוררררר שהחברה שלי תספר לי על זה... והיא לא רוצה שאני יגיד לה.. מה עושים?????

golden energy

New member
אממ... להתעלם?..

מה אכפת לך מה היא חושבת/ אומרת עלייך? שתתבשל בכעסים של עצמה.. היא בכוונה רוצה להתעמת איתך,וזה שלא תתני לה את ה"כבוד" הזה,זה עוד יותר ירתיח אותה וככה תצאי גם הבנאדם היותר בוגר וגם "מנצחת".......... ואם זה לא עוזר...........

titalush

New member
לא לא לא

היא לא רוצה להתעמת איתי!! היא מפחדת ממני כי היא יודעת שאני צודקת.. והיא זו שעשתה טעות!!! כמובן שמדובר פה על בחור.. שאני וחבר שלי נפרדנו לתק' קצרה היא התנשקה איתו וכו'.. ואח"כ אני והוא חזרנו ולא הסכמתי לו לדבר איתה אפילו מילה!!! וכמו שהמשפט אומר " שמור את חברייך קרוב, ואת אוייבך קרוב יותר " אז אומנם לא ניהינו ,אחיות" אבל חברות ברגיל כזה.. שצוחקות ומדברות, בניגוד למה שהיה לפני כן... בכל מקרה, הסטומה הזו חושבת שאני הפצתי לכולם שהיא שרמוטה ולכלכתי עליה והתקשרתי לאמא שלה וכו' וכו'.. והיא אומרת שאם הייתי נמצאת עדיין ( השתחררתי מהצבא) היא הייתה רוצחת אותי.. "מראה לי מה זה"... ואני חושבת כזה דבר! הרי זה לא שהיא חושבת ככה מאתמול, ככה אני משערת, אז למה היא חיכתה שאני ישתחרר כדי להגיד את זה?? היא מפחדת להתעמתתתתת איתי??? אז או שתסתום או שתשא בתוצאות...

golden energy

New member
אוקיי

קודם כל,אל תילחצי מזה.. היא פשוט מקנאה שאת עם הבחור הזה והיא לא. זה יעבור לך ויעבור גם לה אם תתעלמי. זה לא יישאר ככה לנצח. אמרת שהשתחררת מהצבא אז זה אומר שאת לא נמצאת לידה ביומיום,אז פשוט תתרכזי בך ובחבר שלך, המרחק הפיזי בטוח ירחיק את המחשבות שלך מכל זה..

לא יסודי...

גנון! נו אז את יודעת מה היא אמרה וחושבת עלייך ו... ? מה עושים? כלום

smile777

New member
אם את רוצה להתאמת איתה..

אז תעשי את זה את לא צריכה לחשוב מה אחרים יגידו על זה.

למעלה