שאלה ממש גדולה.

InvisibleTouch

New member
שאלה ממש גדולה.

מישהו יכול לתת לי לינקים [באמת שחיפשתי] או לנסות להסביר לי- אני משתחררת עוד שבועיים בערך. מה מגיע לי מהצבא? מענק, וואצ'ר, כל המילים האלה לא אומרות לי כלום וגם הקצינים אצלנו ממש לא מבינים בזה:X

InvisibleTouch

New member
תודה, אבל

השאלה שלי היא בעיקר לגבי וואצ'רים ואין שם מידע לגבי זה. עזרה, מישהו?:)

אם מגיע לך ואוצ'ר או לא?

לכל יחידה יש מספר הקצאות לואוצ'רים- אין ממש כללים למי מגיע אבל בגלל שמספר הואוצ'רים מוגבל לכל יחידה יש את הכללים שלה. נסי לבקש- אם תקבלי אז תקבלי- אם לא אז לא. ואוצ'ר תקף עד חצי שנה מהשחרור- כלומר אם נגיד את משתחררת ב1.8.09 את יכולה להשתמש בואוצ'ר לקורסים שמתחילים עד ה1.2.10. ואוצ'ר תקף ללחמן, אנקורי וO.K, קידום ברוסית ותיכון ת"א באילת. ללוחמים מגיע ואוצ'ר מלא= קורס בחינם, למי שלא לוחם ואוצ'ר חלקי= 1125 לתומכ"לים, 1500 לכל השאר. גם אם לא תקבלי ואוצ'ר או שתרצי מכון אחר מספיק שתגידי שאת חיילת משוחררת וכבר יעשו לך הנחה.

Haunted

New member
אני חושב שאתה טועה..

ללוחם לא מגיע ואוצ'ר מלא יותר מאשר תומך לחימה או מש"ק ממטרות בצריפין. השיקול למתן ואוצ'ר מלא נתון להחלטת מפקד היחידה בלבד. בדר"כ חיילים בודדים או בעלי בעיות כלכליות בבית זוכים לואוצ'ר מלא, וגם אז - מעטים מהם. ככה זה לפחות היה בתקופה שלי. מתוך פלוגה של 120 איש, 3 קיבלו ואוצ'ר מלא.

א. אני בת ב. אני לא טועה

לוחמים זכאים לואוצ'ר מלא. וחיילים בודדים או עם בעיות בבית יכולים לקבל מלא גם אם הם לא לוחמים.

סאפסאפ

New member
גם אם את לא מקבלת ואוצר

בזמן השירות את יכולה להגיש בקשה ביחידה להכוונת חיילים משוחררים בתנאים מסוימים

למעלה