שאלה ממבחן תיאוריה

David Gerby

New member
שאלה ממבחן תיאוריה

לפעמים מגדירים אטמוספירה כ- "בלתי יציבה על תנאי". מהו התנאי?

חגי

New member
יצאת ונכנסת נראה לי עם כל הסוגין

מה שלום ההולנדיות המעופפות ?

חגי

New member
אוי...נפלתי מצחוק DOD , קטעים איתך

זה רק ביטוי כזה... יש אט' יציבה ולא יציבה היציבה מונעת התפתחות אוויר עולה בגלל מפל טמפ קטן הבלתי יציבה מעודדת ... בגלל מפל גדול הזאת שקיבלה "על תנאי" היא בגדול בעלת מפל סטנדרטי ולכן התנאי הוא: אם גוש האויר בקרקע יתחמם במידה רבה הוא אכן יצליח לעלות דרך מסויימת ואם הוא לא יתחמם מספיק אז הוא לא כל כך יעלה.

shaniya

New member
האם אינברסיה היא תוצאה של אטמוספרה

יציבה ? מפל טמפ קטן יביא לאיזון מהר יותר ? להולנדיות שלום.. השבוע אני בשוודיה.. הבלונד נשאר...רק החזה גדל... אויש אני שטחי... הנה חסכתי לכם...

חגי

New member
אינברסיה - "היפוך" אלק , עם העלייה

בגובה אין ירידה בטמפרטורה או אפילו נגרמת עלייה בטמפרטורה. מצב זה יוצר אויר יציב מאד שכולא את גוש האויר בתוכו וטרמיקות לא מצליחות להתרומם באופן מהותי כיוון שההתקררות הטבעית שלהן בשל העלייה בגובה מגיעה מהר מאד לטמפרטורת האויר והן נעצרות. האינברסיה בהכרח יוצרת גוש אויר יציב מאד.

יללה יללה יה קשקשן רק דיבורים

עוד לא ראינו כלום חוץ מתמונה מול דאון. חמודי אנחנו רוצים ה כ ח ו ת !!! (ההודעה ליניב שנ)

David Gerby

New member
חצי נכון

אבל שוב אתה מנסה להתכחש לתיאוריה. תהיה גבר ותפתח את הספר של זאב (שעכשיו מתפוצץ מצחוק) ונראה אם תמצא את התשובה. אגב, אין לי את הספר בהישג ידי ואני בכלל לא יודע אם זה מוסבר שם, אבל אם תכתוב את זה בגוגל תקבל מצגת חביבה.

sam1961

New member
הספר שלך אצלי אבל

אין צ'אנס שאני אחפש שם את התשובה...

למעלה